Astral seyahate çıkmayı düşünüyorum ne yapacağımıda biliyorum.
Siz yinede yardımcı lourmusunuz bu konu hakkında?
Astral seyahat...
- 1
- 2
Ben astral seyahat yaptım ama çok kısa bir süreliğine Bana sor sen akılna gelen soruları COTRJ65.. :D Ciddiyim dalga geçmiyorum.
Olur mu sitede yazıyordu bir bağ var bedeninizle hiç kopmaz diye.
Ben astral seyahat yaptım ama çok kısa bir süreliğine Bana sor sen akılna gelen soruları COTRJ65.. :D Ciddiyim dalga geçmiyorum.Aslanımsın senin gibi daha önce deneyen sorularıma cevap verecek biri arıyordum :D
Biz görünmeziz di mi?
Kardeş ben şaka yapıyorum. Valla öyle bişeyi bilmiyorum ben. Heralde benimkisi bir Rüya idi.
yaw tüm umutlarım yıkılıdı :D arkadaş biliyor diye :D
Bu yazıyı 10 yere yapıştır, bilgisayara tekme at, kafana vur, gözlerini aç kapat bir anda astral sehayat ile yanıma gelecen
Bir de facebookta böyle tipler var demi yok yapmazsan ölecen falan
Öylee yapanlar çokda astral seyahat bunlara benzemez gerçektir.
Birsürü itede yazıyor ve deneyenler var hemde birkaç değil birsürü kişi.
Bu akşam deniyeceğim.
Süper fikir :D çok komiksin
Arkadaşım zaten ben durduk yerde intihar edecek kadar salaksam sırf salak olduğum için intihar ederdim :D
Neyse kafanızı karıştırmayayım.
Astral seyahat çakralarla falan alakalı.Eskiden meraklıydım bu işe ama sonra vazgeçtim.
Boşver astral seyahate çıkıcan da nolcak. :)
Gidipte geri dönememek var. Bedenini bulamazsın belki. Ruhunla kimseye adres soramasın da. Bizim ev nerdeydi diye. Amca beni duyuyon mu? Ben ruh.. Acilen odama gitmem lazım. Ben nerdeyim şu an?
Flaş Flaş Flaş!! Astral seyahate çıkan genç bir daha geri dönmedi. Bütün polisler astral seyahate çıkıp COTRJ65 in ruhunu bulmaya çalışıyorlar.
Yok gece 12 de çıkacağız :D
Aslında Astral Seyahat değil, projeksiyondur o. Kalp, tansiyon hastası v.s. değilseniz riski de yoktur.
COTRJ65 senin yerin burası http://www.spatyom.com/forum.php
Aha geri dönemedi.COTR COTR kaybettik adamı yaa.
Denedim akşam :)
Böyle birden gıdıklanmalar ve karıncalanmalar hissettim böyle hafif hafif göz kapaklarım oynuyordu tam ruhum çıkacaktı ki heyecan yaptım seslerde geldi olmadı :D
- 1
- 2