aşure ler benden,herkes davetlimdir
Valla bir istahim acildi BOOMFUNKMCS Ellerine saglik anneme asure yaptirdim haaaEger bu resimleri koymasaydin asure felan yapacagi yoktu 2 sonraya kalmisti ama onunda canii cekti ve yaptiiii
TESEKKULER
Ellerinize sağlık. Allah kabul etsin.. Çok severim yav bu aşureyi ben :)
O son resim bitirdi işi. Hemen anneye bir telefon
kocaelide aşure günü var gelin yiyelim
bende bi tane rica ediyim :)
herkese afiyet olsun arkadaşlar,evde aşure yapıldığı an veririm adresimi,buyurun gelin soframa.
hocam söz ağızdan çıktı bekliyoruz gelicesz aşureler için teşekkürler
eyvallah,aşureyi annem hazırlar fakat bizde o kadar kase olduğunu zannetmiyorum :) o zaman herkes gelirken kendi kase sini yanında getirsin :)
Değerli Arkadaşım çok iyi kalplisin,sağolasın,çok teşekkür ederiz,herhalde bu kadar insana 2 kazan aşure:) anca yeter.Bizler yemiş gibi olduk,senin düşünmen bile kafi bizim için.Başarılar dilerim,iyi günler.Affına sığınarak biraz takıldık,sevgilerimle.
viking20Değerli Arkadaşım çok iyi kalplisin,sağolasın,çok teşekkür ederiz,herhalde bu kadar insana 2 kazan aşure:) anca yeter.Bizler yemiş gibi olduk,senin düşünmen bile kafi bizim için.Başarılar dilerim,iyi günler.Affına sığınarak biraz takıldık,sevgilerimle.sende sağol Murat,böyle önemli günlerin zaman içnde değerini kaybetmemesi için bu tür paylaşımlar yapıyordum bende.affetmek ne kelime duymamış olayım,arkadaşlar ne gün içindirtakılmak içindir
![]()
BOOMFUNKMCSEvet aynen daimaviking20Değerli Arkadaşım çok iyi kalplisin,sağolasın,çok teşekkür ederiz,herhalde bu kadar insana 2 kazan aşure:) anca yeter.Bizler yemiş gibi olduk,senin düşünmen bile kafi bizim için.Başarılar dilerim,iyi günler.Affına sığınarak biraz takıldık,sevgilerimle.sende sağol Murat,böyle önemli günlerin zaman içnde değerini kaybetmemesi için bu tür paylaşımlar yapıyordum bende.affetmek ne kelime duymamış olayım,arkadaşlar ne gün içindirtakılmak içindir