ASUS 2012 Şovunu Yaptı!

yunus07
02-06-2012, 13:49   |  #1  
yunus07 avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
992 mesaj

ASUS Dizüstü Bilgisayarlar Ürün Grubu Ülke Müdürü Özge Kılıç

ASUS, ZENBOOK,  Transformer Pad, G75 ve N56 başta olmak üzere 2012′nin en önemli ürünlerini gözler önüne serdi…

Teknolojiye öncülük eden ASUS, İstanbul’un en uzun binası İstanbul Sapphire’in 55. katında gerçekleşen lansman partisinde son ürünlerini tanıttı. Konuklar eşsiz İstanbul manzarasıyla keyifli bir gece geçirirken ASUS’un teknoloji harikası ürünlerini test etme fırsatı da buldu.

Gecede konuşan ASUS Dizüstü Bilgisayarlar Ürün Grubu Ülke Müdürü Özge Kılıç, ultrabooklar arasında tasarımı ve performansıyla dikkat çeken ZENBOOK, her bütçeye hitap eden yeni K serisi dizüstü bilgisayarlar, üstün oyun performansını diz üstü bilgisayarlara taşıyan G75 ve kulakların pasını alan N56 ürünlerinin özelliklerini aktardı.

Ürünlerin her birinde devrim niteliği taşıyan özellikler mevcut. Oyuncuların nefesini kesecek G75’in özel nitelikleri arasında Intel® 3. nesil Core™ i7 işlemcinin yanı sıra sistemin çabuk ısınmamasını, uzun süre yüksek performans göstermesini sağlayan ve CPU ve GPU için ayrı ayrı çalışan fanlar yer alıyor. N serisinin N56’sı ise ASUS genetiğinin ve tasarım fikirlerinin özel bir parçası olarak öne çıkıyor: estetik cazibenin profesyonel ses kalitesiyle harmanlandığı bir ürün. Uyku modundan 2 saniyede çıkma süresi ise başlı başına farklılaştırıcı ve büyük bir özellik olarak ön plana çıkıyor. Bu son özellik güçlü donanım ve ince tasarımıyla görenleri adeta aşık eden ZENBOOK’larda da mevcut. ASUS’a özel USB Charger+ teknolojisinin yanı sıra Super Hybrid Engine II teknolojisine de sahip ZENBOOK, bu özellik sayesinde diğer Ultrabook’lara nazaran %25 daha fazla pil ömrü sağlıyor.

ASUS Sistem Grubu Ürünleri Ülke Müdürü Can Karaca

Tablet bilgisayarların geleceği hakkında konuşan ASUS Sistem Grubu Ürünleri Ülke Müdürü Can Karaca ise renk alternatifleriyle göz dolduran tablet bilgisayar serisi Transformer Pad TF 300 ve en üst seviye performans sunan TF 700 hakkında bilgiler verdi. Üç farklı renk seçeneği bulunan, 12 çekirdek GeForce® GPU’ya sahip NVIDIA Tegra 3 4-PLUS-1 dört çekirdekli işlemci ile güçlendirilen ASUS Transformer Pad çoklu uygulamalarda, 1080p Full HD video izlerken ve oyun oynarken mükemmel performans sergiliyor.

Ürün tanıtımlarının ardından konuklar İstanbul’un manzarasını seyrederek Sapphire’de eğlenceli bir gece geçirdiler.

Kaynak:

Kapalı Hesap (154666)
03-06-2012, 01:17   |  #2  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 16
4,901 mesaj

'EL'
Asusun bayan elemanını beğenmedim.
Zaten ürünlerini de pek beğenmiyordum.

yunus07
03-06-2012, 02:18   |  #3  
yunus07 avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
992 mesaj
Alıntı: Mr_YAMYAM  
'EL'
Asusun bayan elemanını beğenmedim.
Zaten ürünlerini de pek beğenmiyordum.

Kahkaha
Asusları beğenmemene çok şaşırdım doğrusu.
Neden beğenmiyorsunuz açıklayabilirmisiniz.Bizde bikaç bişey öğrenelim sizden

Son Düzenleme: yunus07 ~ 03 Haziran 2012 02:19
K0N4K 35
03-06-2012, 08:57   |  #4  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5 mesaj

Bende ASUS'u sevmiyorum :)
Özellikle PC parçalarında
Bak ASUS çok uzun süre garantili olur ona bişiy diyemem ama mesela ben Anakart konusunda MSI yi seçerim. Neden çünki ASUS çok pahalı + Garantisi biten ASUS'u çöpe at + MSI alıp ASUS'un ürünlerinden daha iyi bi ürünü ASUS'un sattığı fiyatın daha altına alırım

Şimdi ben burda MSI iyide demiyorum çünki onunda ekran kartı olarak HD6850 Cyclone çok pahalı....
Asus iddia ettikleri kadar kaliteli olmadığına inanıyorum :)
Benim görüşüm bu başka bi arkadaş konuya girip farklı bişiyler dieblir belki hatalarımda vardır ama inadım inad :D :D :D
(Mesajım yine konunu dağıttıysa söyle sileyim...)

Kapalı Hesap (154666)
03-06-2012, 13:09   |  #5  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 16
4,901 mesaj
Alıntı: yunus07  
Kahkaha
Asusları beğenmemene çok şaşırdım doğrusu.
Neden beğenmiyorsunuz açıklayabilirmisiniz.Bizde bikaç bişey öğrenelim
Yapım teknolojisi. Çoğu bilgisayar gibi kaliteli malzeme kullanılmıyor.
Servislik hizmetleri. Bilinçsiz kullanıcıları meletiyolar.
Program ve upgrade hizmetleri. Bulabilene bravo
Sahtekarlığın önde gideni. Firma yazılımlarını CD-DVD de vermek yerine HDD içerisine yüklenmiş recovery ile vermektedir. Bunu ilk yapan asustur. Kazara ya da bilinçsizce zarar gören bu recovery bölümünü yeniden yazmak için bi dünya ücret talep etmektedir. Ama önceleri bu yazılım bozulursa kullanıcının evine kadar gelip sorunu çözüyorlardı.