Asus A52JK-SX111V pil ve klavye sorunu

ArLeGi
27-07-2010, 23:21   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

arkadaşlar haftasonu Asus A52JK-SX111V model laptop satın aldım pili %25 dolu durumdaydı onu boşalttım sonrada dolana kdr şarj ettim şimdi ise şarja taktıktan sonra %100 olmasına rağmen %100 kullanılabilir prizde doluyor diyor ve bu yarım saat sürdükten sonra tamdolu diyor pilimde ne sorun olabilir acaba ? 
birde klavyemde 10 parmak yazarken sağ ve sol elle space e basarken malum tam ortasına diil de sağ veya soluna basıorm çoğu zaman boşluk bırakmıyor tam ortasına basmam gerekiyor yanlarına da çok kuvvetli basmam gerekiyor aldığım yere geri götürüp bu şikayetlerimi bildireceğim bunların bi çözümü varmıdır acaba özellikle pil olayı çok kafamı kurcalıo yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler. 

seyyid47
03-09-2010, 18:14   |  #2  
Taze Üye
3 mesaj

Arkadaşım ben de senin kullandığın makinadan kullanıyorum.senin dediğin sorunlardan elhamdülillah bende yok.Ancak bazı tuşlarda sanki iki plastiği birbirine sürtüyormuşsun gibi ses çıkıyor.ayrıca ben oyunlarımı tam ekranda oynayamıyorum ve de buna çok gıcık oldum.inşallah senin sorunlarında çözlülür.ben makinayı baya beğendim.benim için bir sorun yok.

seyyid47
08-03-2013, 13:50   |  #3  
Taze Üye
3 mesaj

arkadaşlar sürtünme sesi çıkışını onaylıyorum ayrıca bu cihaza pil dayanmıoyor. Ben garantiden 3 adet pil değiştirtirttim. Tam ekran olabilmesi için öncelikle masaüstünden çözünürlüğü küçültün sonra ati programına giriş yapın orda lcd dizüstü ekranı vs ayar kısmı var orda ortalanmış işaretlidir. Siz bu işareti tam ekrana getirin ve çözünürlüğünüzü tekrar eski haline getirin bu kadar... sanırım bu cihazların pilleri bozması meselesi var veyahut bu model için üretilen piller sahte gibi bir şey. Dayanıksız.