asus a6v laptopun ekranının beyazlaşması

HPQ-User
06-05-2008, 22:29   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

aydın sormuş:
asus a6v laptop bilgisayarımın ekranı bazen beyaz oluyor. yaklaşık bazen açılışta beyazlaşıyor. bir yıldır açıp kapatınca bazen düzeliyor bazen düzelmiyor. bununla ilgili yaklaşık 7, 8 ay önce(garantisi bitmemişti) samsun hızlı sisteme götürdüm fakat orada  beyazlaşma olmadı. en son 10 gün kadar önce yine beyazlaştı açtıp kapadım gene düzelmedi birkaç kere açtım kapadım yine düzelmedi. tekrar hızlı sisteme götürdüm orda beyazlanma olmadı bırak dediler bıraktım yaklaşık 3 gün kadar orda durdu yine beyazlanma olmamış bilgisayarımı geri aldım. sorun yazılımdanmı donanımdanmı bilemiyorum. şu anda garantiside bitmiş durumda.gerçi elimde ilk götürdüğümde hızlı sisteme şikayetimin yazılı olduğu kağıt elimde var. garantisi devam edermi sorunumun çözümü nedir.

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
asus a6v

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322)

tirex_x
06-05-2008, 23:20   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
445 mesaj

valla kardeş servise gönder diyecem ama asus un servisi o kadar kötü ki allah yardımcın olsun. makine ni servise gönderirken ii bir not ile teslim etsen senin için ii olacak.