bU BİR ALINTIDIR:
benden uyarması,sonra neden asus aldım dememek için okumanız da fayda var.siz sorun ben cevaplayayım
ocak ayında asus f3sv240dr modeli aldım bana asus fiyat performans olarak çok iyidir dedikleri içindi gerçekten bir zamanlar herşeyiyle kaliteli olduğu eski modellerden belli oluyor kasalarda boyanın çıkması dışında bir hata görülmüyorduki o da önemli değildi ama f3serileri tam bir fiyasko çünkü ya kasa çatlamasında ya da ekran menteşesinde bir sorun muhakkak oluyor.sorunum ben aldıktan çok kısa bir süre sonra yaygın olan klavyeden başlayıp usb girişine kadar devam eden çatlaklıktı dönem bitirince de garantiye gönderdim tamam yapmışlar sonuçta kendi hatalarından kaynaklandığını onlar da biliyor,ama bilgisayarı aldığımda ilk dikkatimi çeken klavyenin düzgün monte edilmediği bir iki uğraşmamdan sonra düzelttim ayrıca menteşeler çok gevşek bunu nasıl olur da sıklaştırırım bilmiyorum.ama garantiye göndermeyeceğim kesin,bu sefer tamamen bozarlar makineyi bu adamlar.birilerinin o tamircilere işi öğretmesi gerekmenteşeleri nasıl sıkıştırabileceğimibilen varsa anlatabilir mi?ve son olarak gururla diyebilirimki arkadaşlarımın bazıları asus almayı düşünüyorlardı hatta modeli belli parası da hazırdı ama ben onları almamaları konusunda uyardım bana güvendikleri ve ne kadar dikkat ederek kullandığımı bildikleri için de almadılar şu ana kadarki kesin kurtardığım kişi sayısı 7 kesin dememdeki neden ise e-mail gruplarında ve üye olduğum forum sitelerinde bu uyarıyı yapıyorum bu yüzden kaç kişiyi uyardığımı siz düşünün.çünkü bu tür hatalara bilgisayar dergileri asla yer veremez sonuçta kimden reklam alacaklar de mi ama.herneyse son sözüm başınızın ağrımamasını istiyorsanız asusu eleyin gitsin.
BENDE ARKADAŞA KATILIYORUM BAŞKA BİR FORUMDA YAZMIŞ TAMAMEN ALINTIDIR,ASUSU ELEYİN UYARMAK İSTEDİM.
BEN DE ÇOK SÖYLEDİM AMA DİNLEYEN YOK
ASUSTAN UZAK DURUN.
ALINTI LİNKİ:http://www.pcnet.com.tr/forum/ur ... madan-once-oku.html