arkadaşlar yarın bi anakart alıcam ama hala asus mu yoksa gigabyte mı karar veremedim yardımcı olurmusunuzu yorumlarınızı bekliorum
asus anakart mı yoksa gigabyte mı
Gıgabyte bence bir adım önde.
Gigabyte' Derim Başka Bişi Demem
Nasıl bi anakart alıcaksın ona göre değişir asus'un eski anakartları kötüydü çok sorun yaşayan tanıyorum ama bunun yanında güzel kartları da var asus maximus,rampage,rampage 2 bunları da gözardı etmemek lazım.Ama gigabyte hep daha güvenilir gelmiştir bana asusa göre.sen bütçeni ve diğer sistem bileşenlerini yaz istersen biz ona göre yardımcı olalım.Bende 2 haftaya toplıycam bi pc favorim gigabyte olmasına rağmen asus p6t anakartını alıcam.yani yanlış yönlendirmeyelim seni.
Gigabayte Biostar aynı yani çift marka stratejisi asus çoğu yerde havadan para alıyor.
benim akrabaların int. cafesi var.anakartlar gigabyte pc ler süper çalışıyo
asus'un adı var....gigabyte'ın tadı var.... arkadasım
Model değiştikçe iyi olan marka değişir. Bir fiyat aralığında ASUS iyiyken, başka bir fiyat aralığında Gigabyte daha iyi olabilir. Yani genel olarak "Gigabyte iyidir" veya "ASUS iyidir" demek çok da doğru olmaz. Her ikisi de kaliteli ürünlere sahip. Onun için varsa belirlediğiniz modelleri yazın, yoksa da istediğiniz özellikleri yazın ki ona göre tavsiyede bulunabilelim.
Asusun eski anakartları çok iyiydi ancak yeni nesil anakartları problemli teknik servise arızaya gelen makinlardan en çok asus ve msı anakart garantiye yolluyoruz.Gigabyte alanlar memnun stabilitesinden performansından memnun çoğu kullanıcı daha önceden asus ile ilgili yazılarım vardı bulabilirseniz forumda okumanızı tavsiye ederim forumdaki arkadaşlarımız ile birlikte deneyimlerimizi yazdık.
melih101asus'un adı var....gigabyte'ın tadı var.... arkadası
bence asus neden derseniz gigabyte ın rem secme gibi saçma bir problemi var hertürlü ram ile çalısamıyor buda ileride sorun açıyor ben gigabyte ep45 ud3p sini aldım ocz 1066 mhz lik ramler ile çakıştı iade ettim suan ausu kullanıyorum cok ta memnunum gözünü seweyim asusun...
yüxexes_kskbence asus neden derseniz gigabyte ın rem secme gibi saçma bir problemi var hertürlü ram ile çalısamıyor buda ileride sorun açıyor ben gigabyte ep45 ud3p sini aldım ocz 1066 mhz lik ramler ile çakıştı iade ettim suan ausu kullanıyorum cok ta memnunum gözünü seweyim asusun...bu dediğin bütün markalarda olabilen bir şeydirgıgabyte'a has bir durum değil.
ahmet79bu dediğin bütün markalarda olabilen bir şeydirwala ben bitel gigabyte ta yaşadım bu olayı asusta daha hiç yaşamadım ram seçme gibi bi olay tabi bu benim kendi deneyimim...gıgabyte'a has bir durum değil.
tamam senin başına gıgabyte'ta denk geldi bir başkasına asus'ta denk geliyor,
senin durum şahsen benim başıma gelse direk yapacağım olay şuydu reaperi verip ocz platınum alırdım sorun filan kalmazdı yazık oldu senin ep45 ud3p'ye.
ahmet79tamam senin başına gıgabyte'ta denk geldi bir başkasına asus'ta denk geliyor,wala benim pek fazlada hoşuma gitmemişti gigabyte asus un p5q deluxe modelini alıcaktım sonra vaz geçip p5q prosunu aldım daha öncede kullandıgım için bence çok güzel ve gigabyte tan daha güzel ve kaliteli bir kart bana göre...senin durum şahsen benim başıma gelse direk yapacağım olay şuydu reaperi verip ocz platınum alırdım sorun filan kalmazdı yazık oldu senin ep45 ud3p'ye.
Her iki markada güzel anakartlar üretiyor Ama bana sorarsan Gigabyte al derim.
Kişisel tercihim GIGABYTE'tır.
-Tamamen katı japon kapasitörleri (anakartın her yerinde, sadece işlemci çevresinde değil)
-Kaliteli mosfetler
-2 ozalit bakır tabaka
-Dual BIOS (Patentli teknoloji)
-EasyTune 6 OC yazılımı
-Yüksek OC potansiyeli
ve çok kullanılması nedeniyle internette kolayca oc rehberleri bulabilmeniz...
Bu arada ASUS'u da kullandım, GIGABYTE, ABIT, MSI....
yani hepsiyle ilgili tercübelerim var. Asus alacaksanız MX, SE, VM uzantılı modellerden sakının derim.