slm arkadaşlar asus p4p8 anakart kullanıyorum. cd her hangi bir yükleme yaparken winamp ses kesiliyor neden kanaklanabilir?
yardımcı olabilirmisiniz??
asus anakart
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Bios update yapabilirsin, ancak bana pek bir sorun gibi gelmedi.
Yada sorununu biraz daha açık anlatır mısın?
Yani cd çalıştığı anda, anlık kesilmem oluyor, yoksa cd çalıştığı sürece hiçbirşekilde ses gelmiyor mu?
alıntı:
Gönderen : jainaBios update yapabilirsin, ancak bana pek bir sorun gibi gelmedi.
Yada sorununu biraz daha açık anlatır mısın?Yani cd çalıştığı anda, anlık kesilmem oluyor, yoksa cd çalıştığı sürece hiçbirşekilde ses gelmiyor mu?
cd rom da yükleme yaparken ses kesik kesik geliyor bir de bazen bilgisayarı açtığımda cd rom görmüyor. tekrar yeniden başlattıktan sonra görüyor bunun la bi alakası varmı??
Bazen benim bilgisayarımda dvd-romu görmüyor, bilgisayari eğer düzgün kapatmamışsam.
Ama genelde böyle bir problem yok.
Peki bilgisayarında bir tane daha cd rom daha varmı? Eğer varsa aynı sorun ondada oluyormu?
Eğer aynı sorun her ikisindede oluyorsa, belki sistem kaldırmıyordur. Bende bile işletim sistemimin bulunduğu harddiske bir cd den dosyalar attığımda pcmi baya yavaşlatıyor, vede bazı işlevler çok yavaş oluyor.
Cdrom firmware vede anakart bios update yapabilirsin.
cd rom veya rw IDE kablosunu 80 pinlik kullan.
muhtemelen 40 pinlik kullanıyorsun.
jaina bios nasıl update yapabilirim? bilmiyorum tarıf edebilirmisin??
Parmaksızın dediğin olayada dikkat edebilirsin o konuda benim bir bilgim yok.
Bios update ise, anakartın ile birlikte gelen cd de Asus Update programı vardır
o program ile çok kolay bios update yapabilirsin.
+1 bios update etmek için ayrıntılı bilgiyi aşağıdaki aderesten alabilirsin.
linkinden bios dürümlerini.
http://www.cizgi.com.tr/makaleler/nasil/liveupdate/
linkinden ise nasıl bios update yapabileceğini öğrenebil
irsin.
HERŞEYİ AÇIK VE NET BİR ŞEKİLDE BELİRTMİŞLER.