İSTANBULDAN BOĞAZİÇİ BİLGİSAYARDAN KARGOYLA ASUS A8N-SLI DELUXE ANAKART ALDIM.ANAKART ŞUBAT 2005 YILI İMALATI HALİYLE YENİ DONANIM SÜRÜCÜLERİ VE YARDIMCI YAZILIM VE BİOS'U ASUSUN SİTESİNDE YAYINLANDI.ARADAN 5-7 AY GEÇMİŞ SİSTEMİMİ GÜNCELLEMEK İSTEDİM.FAKAT ODA NE ASUS FİRMASI DOWNLOAD VERMİYOR DAHA DOĞRUSU VIP ÜYE OLMALIYMIŞIM ANCAK O ZAMAN ANAKARTIMLA İLGİLİ DOWNLOADLARA ULAŞILABİLİYOR.BENDE STANDAR ÜYE OLDUM GENE DOWLOADLARIMI VERMEDİ.BİLGİSAYARDA JAVA'DA KURULU ZİRA SİTA JAVA İSTİYOR.ÜRÜNÜMÜ KAYDETTİREREK VIP OLMAK İSTEDİM FAKAT ANLAMADIĞIM BİR HATA MESAJI İLE KARŞILAŞTIM.ŞAYET BU HATA MESAJININ NASIL GİDERİLECEĞİNİ BİLEN ARKADAŞLAR VARSA LÜTFEN YARDIM EDİN.NE YAPMALIYIM?SİTE "/"HATASI VERİYOR VE BEN HİÇBİRŞEY ANLAMIYORUM.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ASUS ANAKARTIMIN SÜRÜCÜLERİNİ VERMİYOR.
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Böyle saçmalık görmedim. ASUS firması kafayı yemiş olmalı. Hem malını satacaksın, hem de güncellemeye gelince ipe un sereceksin. Dünyada bunun başka eşine rastlamadım. Dediğiniz gibi en güncel sürücüleri zahmetsizce kullanıcılarına download ettirmek zorundalar.
Ben MSI anakart kullanıyorum. Bu sitesinden indirdiğim bilmem kaçıncı Bios güncellemesi...
Kolay gelsin, umarım download yapabilirsiniz
Site Java istiyor diyorsunuz. Bilgisayarınıza Java yazılımını indirip kurun bu belki oluşan hatayı giderebilir.
merhaba barış bey.Ben ilk defa sizden duyuyorum böyle bir şeyi.Ben de aynı anakartı kullanıyorum ve www.asus.com sitesine girip istediğim driver'ı istediğim sayıda indirebiliyorum.Ayrıca herhangi bir arama motorundan kartın model numarasını yazıp arama yaparak veya www.download.com gibi sitelerden arama yaparak da istediğiniz driverlara ulaşabilirsiniz.Hem de zahmetsizce.Umarım sorununuzu halledersiniz.
http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us
al bak bi buraya