arkadaslar asus Eax1600pro ekran kartım var.Fanı cok sesli ve birazcıkda yetersiz.Sizlerden ricam bu parcaya göre bir fan önerisinde bulunmanız.
asus Eax1600pro icin sogutma
1-Yetrsiz oldugunu nerden anladın?
2-Sesini kısmak istiyorsan Ati-Tool ile fan settingsde fan sppedi biraz düşürebilirsin.
valla su ana kadar hic kasmadı ama cok ses cıkartıyor.yetersiz oldugunu bi arkadasım söylemisti.Peki ufuks fan hızını düsürünce Isı artar buda performans ı etkilemezmi ?
Bende x850xt var.Fan 100 de 15de çalışıyor.100de 100 çalıştırırsam bende de ses yapıyor.100 de 100 çalıştırmana gerek yok yani.
Ati-Tool yardımıyla bu sorunu çözebilirsin.Veya zalman,thermaltake gibi markaların ekran kartı fanlarından alabilirsin.Ama para vermek istemiyorsan Ati-tool seni idare eder.
valla arkadaslar aynı dertten bende muzdaribim.kasadan sadece ekran kartının sesi geliyor.performansı idare eder(aslın da bu yazdığıma inanmıyorum ama para yok işte n'aparsın idare edeceez)...
bizde sorun ses :) perfırmansdan memnunum neyse arkadaslar tavsiye ve yorumlarınız icin tesekkür ederim
Neyazıkki aynı ekran kartını kullanıyorum.Belirttiğin gibi çok gürültülü.Atitool 0.25Beta14'ü denedim ben fan ayarlarına ulasamadım.ama bunun dısında standart olan 500/270'i 615/320'de uzun süre çalıştırdım.3dmark05'te 3300 civarındayken 3900'e yaklaştım.Söylemek istediğim fanın performansı aslında iyi ama senin de dediğin gibi gürültülü.Link dekini bi incele istersen ben düsünüyorum fakat maddi durumdan dolayı su an uygulamaya gecemiyorum
Aslında fiyatı uygun fanda yok almak lazım.
http://www.progamex.com/asp/listgroup.asp?group=940.01 bu linkde daha uygun bir fiyat .
yalnız sunu unutmaki pasif soğutmada kasa içi havalandırmanın iyi olması gerekiyor.gerci bu üründe dışarıya tasınmış o yüzden bi artısı var.adres için tesekkürler