Merhaba arkadaşlar ,
Bahsi geçen ürünü yeni aldım 1 hafta oluyor kullanmya başlayalı bi çok denem yaptım ve bi çok uygulama indirdim. Öncelikle şu konudan bahsetmek istiyorum ürünü almadan önce çok araştırdım satış noktalarına gidip alınabilecek tabletleri kıyasladım sonunda asus tf201+doc'lu üründen almaya karar verdim. neden bunu tercih ettim kısaca bahsetmek istiyorum ( bu arada diger kıyasladığım tabletler ipad ve samsung galaxy 10.1 ) şu an telefon olarak samsung glaxy note kullanıyorum ondan öncede iphone s3 kullanıyordum iso'yuda androidide iyi biliyorum applenin marketi çok iyi felan diyorlar ama yerseniz tabi androidin marketininde ondan aşağı kalır yanı kalmadı ipad den vazgeçmemin nedeni itunes ve işletim istemi olarak tamamen kapalı bir kutu olması samsung telefonunm var dedim samsungdanda o yüzden vazgeçtim.
Gelelim aldığım ürüne, ürün hayal ettigimden daha iyi çıktı. belli başlı özellikleri
1. ekran kalitesi çok iyi kesinlikle gorilla glass ekran kullanılmış ( ipad 3deki ekranla aynı özellikte) + ips panel eklenmiş açınca bataryadan götürüyor ama görüntü fena canlanıyor diye bilirim.
2. doc ünitesinin üzerinde ek batarya ( tabletteki enerji bittikçe doc'dan şaj oluyor ben 2 gün kullandım diyebilirim ) + usb bağlantı + sd card girişi olması muhteşem usb girişine harici hdd ,mause ne biliyim aklınıza ne gelirse bağlaya biliyorsunuz.
3.tablet üzerinde mini hdml çıkış var kablosunu aldım 106 ekran lcd tv bağladım full hd görüntü aktarıyor.
4.dokunmatik hassasiyetinden bahsetmek istiyorum bide ipad kadar iyi diyebilirm gerisini siz düşünün.
bu aradanette gps ile ilgili sıkıntıları olduğundan bahsediliyordu asus firması vip uye kaydı yapınca gps modulünü ücretsiz hediye olarak gönderiyor kaydı yaptığım günün ertesinde elimdeydi. valla daha nedeyim gerçekten 10numara alet kesinlikle alanlar pişman olmazdiyebilirim.