Arkadaşlar kasayı toplatalı 3 ay felan oldu Pc özellikleri
AMD Phentom II X4 965 Processor 2 Adet Kingston 667Mhz (2gb) Toplam 4 gb ram 500 gb Samsung hdd Nvidia GeForce 9800 GT 256 bit 1gb Ekran kartı
Anakart Modeli ASUS M4A88TD-M EVO/USB3
Pc geldiğinde epu diye bi program vardı bi oyun yüklüyorum oynamaya başladığımda High Performance Moduna Geçip Bağırmaya Başlıyor Pc Ve Aşırı Isınıp Kendini Kapatıyor Anakartın CD sinde bi program vardı AI Suite diye ordan fan expertten bişeyler yaptım bi ara düzelti 1 gün boyunca makina bağırmadan oyun oynadım rahatca ama şimdi tekrar oyun açtığımda epu high performanca moduna geçip makinayı ısıtıyor ve kapatıyor
Epuyu Max.Perfomnax Saving Moduna alıncada Görünü performansından kısıp pc nin voltajından tasarruf yapamaya çalışıyo ve oyun oynayamıyorum çok kasıyor o zaman ne yapacağımı şaşırdım.
EPU yu kaldırayım dedim o zamanda makina hep bağırıyor yani hep high preformance modunda kalıyor. Ben ne yapacağımı şaşırdım makinamın sağlam olduguna inanıyordum ama şimdi moralim bozuldu beklemiyordum böyle bir sorun bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin...