hatası aldım.bilgisaarımla verilen 2. bir asus driver dvd si olarak tahmin ettiğim dvd yi yüklediğimde ise değişen birşey olmadı.bilgisayar bu ekranda tıkandı kaldı.Belki çok basit,belki de karmaşık bir hata.Bilemediğim için en ince ayrıntısına kadar yazdım.yardımcı olacak arkadaşalra şimdiden çok teşekkür ederim.
Asus f3 RECOVERY hatası
BU arada bağlantı için özür dilerim.Doğrusu:
ASUS F3Sg240DV marka laptopumu 3 yıldır kullanıyorum.Henüz herhangi bir format atma işlemi veya benzeri bir işlem uygulamadım.İlk geldiğindeki gibi Windows Vista Home Edition kullanmaktaydım.Son zamanlarda bilgisayardaki yavaşlama ve donma olayları baş göstermeye başladı.Olay burda başladı.bilgisayarım dondu,ben de mecburen hiçbirşey yapamadığım için açma-kapama düğmesine basılı tutarak kapamak zorunda kaldım.bundan sonraki açılışında windows kendini normal olarak başlatamadı,tekrar dene dediğimde ise windows onarma başlat menüsü de hiçbir şekilde çalışmadı.güvenli modda bile başlatmayı başaramayınca son çare olarak bilgisayarımla beraber gelen RECOVERY DVD 'si ile sistemi kurtarmayı denedim.dvd yi taktım,bilgisayarı başlattım açılışta esc basıp dvd den yürüttüm.seçenekler çıktı,sadece 1.bölümü kurtarı seçtim.durum çubuğu çıktı %100 kadar doldu.buraya kadar normal seyretti. fakat %100 tamamlandıktan sonra dvd rom dvd Yi çıkartıp''INSERT CD
Can not open file E:\1386\RECOVERY.DAT
Please insert the Driver Cd ''
hatası aldım.bilgisaarımla verilen 2. bir asus driver dvd si olarak tahmin ettiğim dvd yi yüklediğimde ise değişen birşey olmadı.bilgisayar bu ekranda tıkandı kaldı.Belki çok basit,belki de karmaşık bir hata.Bilemediğim için en ince ayrıntısına kadar yazdım.yardımcı olacak arkadaşalra şimdiden çok teşekkür ederim.