bugn 23 nisan nedeniyle bimekste asus f3sg240dv 1400 liraydı ve aldım nasıl bir makine olduğu hakkında bir fikriniz varmı..diğer seçenek 1300 amd tl 60 vardı..
asus f3sg240dv
İşlemci Tipi Intel Core 2 Duo
Chip Seti Intel 965PM Chipset
İşlemci / Hızı Core 2 Duo T8300 2.4 Ghz 3MB 800MHz
Ekran Özelliği 15.4" / 1280 x 800 / WXGA
Ekran Kartı Nvidia® GeForce 9300M GS DirectX 10
Sistem Belleği 2048MB
Sabit Disk Kapasitesi 250GB 5400RPM 8MB
Optik Sürücü DVD Dual Yazıcı
Klavye TR/Q
Kablosuz İletişim Intel Pro 4965AGN 802.11a/b/g/Draft N
Bluetooth Özelliği Var
USB (Adet) ? 3
FireWire Var
S-Video (TV-Out) Var
Fax Modem Var
10/100 Ethernet Var
Pil Ömrü (Saat) 2.5
Paket İçeriği Notebook
Hayırlı olsun .Güzel alet-güzel fiyat .Diğer seçenek dediğin ..bunun yanında seçenek olamaz.
Var mı Intel gibisi????
teşekkür ederim..:p peki crysis gibi oyunları kaldırabilir mi..??bana satıcılar amd işlmecilerin oyunlarda daha başarılı olduklarını söylediler..??
hayırlı olsun..8400gs gibi.. düşük ayarlarda oynarsın crysis'i
arkadaşlar bu dizüstündeki çatlama patlama mevzusu nedir..bilen var mı..?yeni almışkjen birt yanlışlık yapmak istemyrm..iade edebilirm..
çatlayan patlayan bi dizüstüne rastlamadık
dış yüzeyinin çatladığı foreum sitelerinde tartışılıyorr..bu ne kadar doğru..
bu forumda böyle bişeyin tartışıldığını hatırlamıyorum. çatladığını da görmedim. sadece ufak çizilmeler oluyo o kadar.. darbe dışında oluşan bi çatlama mı? link verebilirmisin?
gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ettim..arkadaşlar..ebnce kafamı takmama gerek yok iyi bir makine..fiyat\performans supppperr..:))hardware yazılamlar palavra makineden gelen seste..harddiskten gelyr..
mars2032gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ettim..arkadaşlar..ebnce kafamı takmama gerek yok iyi bir makine..fiyat\performans supppperr..:))hardware yazılamlar palavra makineden gelen seste..harddiskten gelyr..arkadaşım harddiskten gelen ses klik klik şeklide mi?aynı ses bende de var(ben de bimeks'ten f3sc220dr aldım aynı kampanyayla)yalnız o klik klik sesine ek olarak benim hazrddiskten bir de cızırtı geliyor.örneğin iki defa klik sesinden sonra 30-40 saniye kadar cızırtı geliyor sonra tekrar birkaç defa klik ve yine cızırtı şeklinde.bu cızırtı cihazin sağ üst köşesindeki yeşil ışık sürekli yandığı zaman geliyor,ışık kesik kesik yandığındaysa klik sesi var.bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
http://forum.donanimhaber.com/m_22372816/tm.htm çatlama olayları burda tartışılıyor..
makine değiştirmeye gittm işlemcisi 9300 ekran kart 9500 fiyat farkı 300 acil fikirlerinizi bekliyorum..asus m51sn240dv.
bardamubu olayın normal olduğunu diğer konu altında söylemiştim.. kafanda bi soru işareti kalmamıştır umarım.. hdd devamlı çalışırsa cızırtı sesi gelir, ufak hareketlerde de klik sesi gelir..mars2032gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ettim..arkadaşlar..ebnce kafamı takmama gerek yok iyi bir makine..fiyat\performans supppperr..:))hardware yazılamlar palavra makineden gelen seste..harddiskten gelyr..arkadaşım harddiskten gelen ses klik klik şeklide mi?aynı ses bende de var(ben de bimeks'ten f3sc220dr aldım aynı kampanyayla)yalnız o klik klik sesine ek olarak benim hazrddiskten bir de cızırtı geliyor.örneğin iki defa klik sesinden sonra 30-40 saniye kadar cızırtı geliyor sonra tekrar birkaç defa klik ve yine cızırtı şeklinde.bu cızırtı cihazin sağ üst köşesindeki yeşil ışık sürekli yandığı zaman geliyor,ışık kesik kesik yandığındaysa klik sesi var.bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkü
mars sana da özelden msj attım