Arkadaşlar kısa bir süre önce Steam'den Team Fortress 2 oyununu indirdim.Fakat online olmaya kalktığımda kasmalar yaşanmaya başladı.
Sistemim kısaca : Intel(R) Pentium(R) 4CPU 3.00ghz, 2 gb ram, GeForce 7200 GS
İnternetten sistem gereksinimlerine baktığımda oyun için sadece ekran kartımın düşük olduğunu gördüm.64 bitti ekran kartı.Bende 128'lik bi ekran kartı almaya karar verdim ve Asus GeForce GT 210 aldım.Ama yükledikten sonra oyuna girdiğimde zerre fark olmadı.Ben mi kartı yükleyemedim neden böyle bilmiyorum :S
Kartın düzgün yüklenip yüklenilmediğini anlamamın bi yolu var mı ?
Asus GeForce GT 210 Ekran Kartı Yardım
- 1
- 2
Aga aynı ekran kartını almışsın desek yeridir boşuna para vermişsin :S
Almadan önce sorsaydın daha iyiydi
Orasına bakmıycan müdür modeline numarasına bakıcan :S
Hayır vermez tabiki örneğin 5770 de 128 bit ama seninkinden çok çok çok daha iyi
Geri verin 4650 (128 Bit) ya da 4670 alın.
arkadaşım sen o kartı verebiliyorsan geri ver ve bütçen müsaitse en azından 5650 veya 5670 gibi bir kart al. Fiyatı fazla gelirse 4650 veya 4670 ile değiştir. Buradanekran kartı sıralamalarına bakabilirsin gerçi mobil ekran kartları ama sıralama yaklaşık doğrudur
Edit: tekrar gibi olmuş ama bir önceki mesajı görmemiştim
gt 210 diye bir model aslında yok gibi birşey asus ürüne ait kutu üstündeki model numarasını yazan büyük etiketi kaldırdığında gf9400 yazdığını göreceksin 9400 modelin biraz daha gelişmiş hali gt 210 etiketlerinin altı hep 9400 gt.
Uyumlu. Hepsi PCI-E slot zaten.
Eski kartına görede sonradan aldığın GT210'a görede performans olumlu yönde kesinlikle farkeder.
Baktığım kadarıyla o kadar ağır bi oyun değil ekran kartı açısından bi problem olmaz rahatlıkla oynarsın.
Önemli değil.
Senin şuanki sistemin ile benimki neredeyse aynı. Profilimden bakabilirsin :)
Yok benimki daha iyi
Oyun oynamadığım için ekran kartı onboard bile olur şuanda :)
Laptop alma çabasındayım şuanda en azından yarısını biriktirirsem taksitine girmeyi düşünüyorum :)
- 1
- 2