Dün akşam gidip ekran kartımı değiştirdim. asus 460 gtx aldım. fakat şöyle bir durum sözkonusu 4 dakikada bir ekran kartının fanı baya bir gürültülü şekilde çalışıp 5*10 saniye sonra susuyor.sizce bu bir problemmi=? yoksa ekran kartının bir özelliğimi? yardım ederseniz sevinirim...
Asus gtx 460 gürültü :(
ısıyı kontrol et eğer yüksüz ısı ayniden fırlıyorsa fan soğutmak için devre giriyordur amp serisi kart ise sıcaklık çok yüksek oluyor o karrta eğer imaknın var ise amp serisi hemen gidip geri ver amp serisi olmayan gtx kart al ayrıca kartta sorun olabilir.
ısıyı sürekli kontrol ediyorum bir problem gözükmüyor. ekran kartımın markası tam olarak şöyle : ASUS GTX460 DirectCU GDDR5 1GB 256Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı
GPU-Z adlı programla baktığımda ısı 55 derece civarı. fan dönme hızı ise %30 civarı iken dediğim ses oluyor.birden böyle elektrik süpürgesi gibi ses gelmeye başlıyor.
yük altında. 2 saat kadar oyun oynadıktan sonraki ısı değeri ve fan hızı bu. fan yavaş dönmesine rağmen 4 dakikada bir aşırı dönmesi bana garip geldi.sizce de öyle değilmi?