Evet arkadaşlar bende şu an Zotac GTX 570 var. Ve overclock yapacağım. Sorun şu ki overclockta fazla ısınma yapacak diye düşünüyorum çünkü Zotac kartım boşta 43-45 derece. O yüzden satıp Asus veya Msı GTX 570 almayı düşünüyorum. Siz ne dersiniz? Yorumlarınızı bekliyorum.
Asus GTX 570 vs. Zotac GTX 570 vs. MSI GTX 570
O/C yapmak için aynı modelin farklı markasını almak çok mantıklı gelmedi bana açıkçası. bendede msi twin frozr iii gtx 570 var boşta 34-35 derece.
durumun müsaitse GTX670 i almanı tavsiye ederim bu arada sistem özelliklerin nedir
Ya benim kart Max Payne 3'ü high ayarda oynatır mı sizce? Önerilen de NVIDIA GeForce GTX 680 demiş. O yüzden overclock yapacağım.
O.C yapsan da GTX680 olmaz o GTX580 e yaklaşır belki ama kartın Ömrü Çook Kısalır.
Bence Değiştirmeye değmez.
Ben Onlara İnanmıyorum tam Mayıs Sonu Gibi Çıkacak oyun o zaman anlarız...
sanmıyorum oyun bi çıksın piyasaya son ayarda oynayabilirsin belkide sisteminde güzelmiş
Isınmayı nasıl halledebilirim peki? NFS: Run'da 67 dereceyi gördüm.
:))))) Normal dostum O KART için, benim HD6950 Runda 71 DERECE oluyor..
Peki Asus GTX 570 kaç dereceyi görür acaba?
O çift fan ..
O yüzden fan daha sessiz olur ayrıca daha serin çalışır tabi daha iyi de o.c olur.
elindeki kartı satıp aynı mdelin farklı markasını almak hiç mantıklı değil dostum bence parana yazık ve ekran kartının da 95 dereceye kadar yolu var bişey olmaz yani
Teşekkür ederim hepinize. Bir Max Payne çıksın deneyeyim bakalım. Sonra karar vereceğim artık.
Bİr oyun için kart satıp aynı model farklı marka almak tam saçmalık geldi.Ki kartın gayet iyi...Dostum haklı diyor gtx670 gerçekten harika bende almayı düşünüyorum :) Düşün ben İşlemciden gpu olarak faydalanıyorum :)
Bence boşa satma satacaksanda haberim olsun :D
Asus gtx 3 slotlu bılgın ve bence serısının en ıyı sogutması onda.