arkadaslar geçenlerde asus GTX260 aldım ama psu
XILENCE
XP580 RED WING 580 WATT GÜÇ KAYNAĞI
linkk :
http://www.vatanbilgisayar.com/x ... ils.aspx?I_ID=38703
sizce yeterlimi aldığım psu ??
Asus GTX260 Psu yardım ???
evet oldukça yeterli göründü bana da.
250W güç tüketimi sağlayan bir ekran kartına , XP580 RED WING 580 WATT güç kaynağı yeterli....
Nvıdıa bu kart için mınımum 500w sağlam psu öneriyor,
eğer almadıysan daha bilindik sağlam markalardan almanı önereceğim, nedeni ise xılence psu lar dandik olmasada kalite yönünden bazı eksileri var, misal ne amd ne intel ne de nvıdıa bu markaya sertifika vermiyor ayrıyaten 80+ sertifikası da yok,
Normalde 500w yada üzerindeki bütün psu larda 80+ sertifikası olmalı ki biz ona hakikaten sağlam diyebilelim
ahmet abi ama ben chipin önceki sayılarında okumuştum xilence'ın 80+ sertifikası varmış
700 yada 800w olan modelleinde olabilir ama bunda yok maalesef
mesela bir örnek vereyim
750w ve üzerindeki bütün modellerde bu sertifikaların hepsi var
http://www.hepsiburada.com/xilen ... 2&productid=bd71764
ama 580w olanda ati nvıdıa ve 80+ sertifikası yok
olabilir abi ben markaya bakıp söylemiştim
250W güç tüketimi sağlayan bir ekran kartına , XP580 RED WING 580 WATT güç kaynağı yeterli....
bu kart en az 500w sağlam PSU istiyor. 250 W nerden çıktı ki ? :)
ayrıca XLIENCE PSU lara fazla güvenmemk gerekir, Ahmet'in dediği gibi, Sertifikası bile yok 580W modelinde. Nvidia ve ATİ nin PSU listesinde göremiyoruz malesef.10 üzerinden:
1-THERMALTAKE= 9
2.OCZ=8
3.HIGH POWER=8
4.SILVERSTONE=8
5.XLIENCE= 7
hmm eyvah o zaman ben bunu aldım taktım bile acaba kutusuna sarsam tekrar geri götürsem iade etsem kabul ederlermi :)
birde arkadaslar Asus GTX 260 iyimi 385 ytl verdim yoksa kazıkmı yedim :))
İyi bir kart ama 395 liraya GTX 275 vardı. Yani biraz kötü olmuş, keşke almadan önce sorsaydınız. :(
hadi bea :S ama benim zorladığım max. fiyat 385 ben normalde 290 liralık fiyat belirlemiştim babam saolsun telefon açıp sok etti beni limiti 380 yap sen dedi :D o yüzden böle oldu ama üzüldüm şimdi :( keşki bu soruyu sormasaydım :D
he he saol anladım inş öledir ben korkmaya başladım yanar die kart bazı arkadaslar ii demiyor çünkü :S
Sağlık olsun. Çok da dert etmeyin. GTX 260'ın yapamayıp da GTX 275'in yapacağı fazladan çok birşey yok aslında, diyerek teselli vereyim biraz. :)
saolun o zaman aslında atı HD 4890 alicaktım ama nvidia da 3d gözlük driveri var elimde şimdi su bildiğimiz kırmızı mavi camlı gözlüklerden var oyunları onunla onuyorum çok zevkli oluyor :D
Aslında 3d gözlük için 120 hertz monitör olacak ki işte o zaman sen gör coşkuyu:)