Asus K52J internet hızı ve uzn süreli kopma sorunu

FurkanKISA
30-11-2010, 14:14   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
104 mesaj

Çoklu bir ağdan (yani evimden) internete bağlanıyorum.Laptopumu yeni aldım ama şu güne kadar böyle bir problem yaşamadım.Problem şu herkeste internet varken bende bir anda net koptu (ama bağlantıyı görüyor) yani "FEE" adlı bağlantıyı görüyor ama bağlandığımda sınırlı erişim diyor ve bu bütün gece böyleydi sabah kendiliğinden geldi.Ve evde herkeste internet vardı bu sırada; ve dier bilgisayarlarda kablosuz bağlanıyorlar.2.problem modeme benden daha uzak makinalar full çekerken benim 3 veya 4 çubuk çekiyor.sorunun ne olduğunu anlayamadım.Bu arada bu sıkıntıları ilk çıkardığında evde kimse yoktu yani internete fazla yüklenilme gibi bir durumda söz konusu değil.Anlam veremedim.görüşlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum.teşekkürler.

armada_1905
08-12-2010, 23:58   |  #2  
Yeni Üye
24 mesaj

BU TİP OLAYLARDA WİRELESİNİ TUŞTAN AÇIP KAPAT DAHA SONRA O DA OLMADI AYGITTAN KALDIR DRİVERI DEĞİL AMA YENİDEN BAŞLAT BÜYÜK İHTİMAL OLUR.
WİRELESS ÇEKİM GÜCÜ KONUSUNDA DA BULUNDUĞUN BÖLGE DİĞERLERİNDEN YAKIN OLSA BİLE  ÇOK DAHA KAPALI BİR ALANSA BU OLABİLİR.

hasanornekk
02-09-2012, 00:50   |  #3  
Taze Üye
1 mesaj

asus aldım bir sene olmadı daha modeli k52jt . Fn tuşuna basılı tutup f2 deki modem ve bluethoot simgelerinin masaüstünde gelmesi gerekiyor gelmiyor kablosuz ağa bağlanıyorum,10 dakika sonra gidiyo kablo kopuk ya da bozuk bana fabrika ayarlarına dönmem tavsiye ediliyor sizce napıyım. hasanornekkgmail.com a mail atarsanız sevinirim.