ASUS K53SV-SX071V ile alakalı problem

septendesilyon
08-09-2011, 18:55   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
33 mesaj

Merhaba arkadaşlar, sorunumu işlemciler bölümünede yazdım fakat aynı dizüstünü almış arkadaşlar olursa diye burayada yazmak istedim. İki gün önce ASUS K53SV-SX071V modelindeki dizüstü bilgisayarını almıştım. Yalnız ürünle ilgili bir problemim var: Bilgisayarı açtıktan 10-15 dakika sonra işlemci bir anda 2,5 GHz hızına çıkıyor ve CPU kullanımı %100 olarak gözüküyor ve buna bağlı olarakta hafif bir ısınma ortaya çıkıyor. Arkada çalışan tüm programları kapattığım halde (antivirüs vb) bu durum bilgisayarı yeniden başlatmadığım sürece devam ediyor. Biraz önce yeniden başlattığım zaman mavi bir ekranla karşılaştım ve Kernel ile ilgili bir error yazıyordu. Çözüm olarakta yakın zamanda yüklediğim programları kaldırmam gerektiği yazıyordu. Bilgisayarı aldığımdan beri yüklediğim ve aktif olarak kullandığım iki program var: utorrent ve kaspersky internet security. Sizce karşılaştığım problem nedir ve çözüm önerisi olan var mı?

Teşekkür ederim

ASUS K53SV-SX071V İşlemci : Intel Core i7 2630QM 2GHz

ByHitman
09-09-2011, 12:35   |  #2  
ByHitman avatarı
Üye
Teşekkür Sayısı: 1
95 mesaj

Bios'u güncelle yemezse. Asus teknik servislerinde bilgi almanı tavsiye ederim.

septendesilyon
09-09-2011, 22:05   |  #3  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
33 mesaj
Alıntı: ByHitman  
Bios'u güncelle yemezse. Asus teknik servislerinde bilgi almanı tavsiye ederim.
önerin için teşekkür ederim ama kasbersky internet security programanı sildikten sonra en ufak bir problemle karşılaşmadım. İnşallah yazılım kaynaklı bir problemdir aman hardware olmasında

faceman
09-09-2011, 22:07   |  #4  
faceman avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
2,588 mesaj

hocam çok torrent filan yapıorsanız sorun arka planda çalışan zararlı yazılımlardır