Arkadaşlar bende ASUS TA9A1 kasa var ama bir türlü reset tuşunu bulamadım.Reset tuşu yokmu yoksa benmi bulamadım bu kasadan kullanan varmı varsa önerilerinizi bakliyorum...
ASUS kasalarda RESET tuşu varmı???
Bende aynı kasayı kullanıyorum var.
Power tuşunun üstünde ışık yanıyor sarı benim sende yanıyor mu bilmiyorum ama hemen power in 2-3 cm üstünde küçük bir delik şeklinde :)
XxXDaRKoXxXBende aynı kasayı kullanıyorum var.millet goremesin bulamasın die ozel olarak mı yapmıslar onu bePower tuşunun üstünde ışık yanıyor sarı benim sende yanıyor mu bilmiyorum ama hemen power in 2-3 cm üstünde küçük bir delik şeklinde :)
elazigliArkadaşa şaşırmayın bende ilk geldiğinde reset tuşunu aramıştım ki çok sıkışık anımda gördümXxXDaRKoXxXBende aynı kasayı kullanıyorum var.millet goremesin bulamasın die ozel olarak mı yapmıslar onu bePower tuşunun üstünde ışık yanıyor sarı benim sende yanıyor mu bilmiyorum ama hemen power in 2-3 cm üstünde küçük bir delik şeklinde :)
Sağolun sayenizde buldum...
Küçük çocukların basamamaları için yapılmıştır =D Ya da yanlışlıkla düşünsenize hiç kaydetmeden CrySis'te CoD4'te ya da başka oyunlarda gelmişsiniz sonuna kadar .. Bir anda ayağınız kasaya değdi , reset tuşuna bastınız .. İnsan çıldırır herhalde ? =D
Doğru bi yandan iyi ama en azından daha belirgin yapabilirlerdi.