arkadaşlar laptop a format atcam biosa girip ayarları yaptım ama ramleri saymayı gstermiyo format atma işlemi başlamıyor nasıl başlatabilirim ! markası asus
asus laptop format
abi yaptım olmadı ya ne iş bu ? bios a girdim boot a girdim 1 i cd 2 yi sabit disk res çektim girmedi ? başlamadı ?
vanguardabi yaptım olmadı ya ne iş bu ? bios a girdim boot a girdim 1 i cd 2 yi sabit disk res çektim girmedi ? başlamadı ?f10 basıp kaydettnmi bilgileri
asimileci abi bi bak ya sorun ne olabillir
xp cdsını daha once kullandınmı? CD bozuk olabilir.
kullandım ... şimdi yardım edebilecek biri yok mu ? bakın ramleri saymıyo f2 ye basınca biosa giriorm ayarları yapıyorm çıkıorm bişey olmadan bilgisayara giriyo ... res atıyorum bakıyorum yine bişey yok !
arkadaşlar yardım edebilecek kimse yok mui?
Bildiğim Kadarıyla bazı notbokların xp cd'si yok sen dışardan aldığın xp cd'si ile yükleme yapamazsın....mesela benim acer marka notbokum var hiç cd'si yok format atmak istediğimde windows masaüstünde iken F10 tuşuna basarak recovery yapıyom obaştan herşeyi kuruyu...buna önem ver eğer yanlışlıkla kurulum yaparsan hiçbir drayvırın çalışmaz....
Anlayacağın eğer cd hiç yoksa belirli bir tuş kombinazynuyla recovery yapılıyor olabilir...
DİKKAT ET....BENDEN UYARMASI.....
SONRA BAŞIN ÇOK ARIR....
yok birader ya nasıl başlatcam kurulumu onu bilmiyorum biostan ayarlıyorum kuruluma başlamıyo sorun bu bide masaüstünde f10 a bastıgımda bişey olmuyor cd mi takcaz ?