Merhabalar arkadaşlar. Yazacağım konunun bölümü burasımı bilmiyorum, ama burası değilse özür diliyorum.
Dün ASUS K53SV-SX061V laptop aldım. Ama laptopu her açtığımda '' ASUS LİVE UPDATE '' diye bir şey çıkıyor sürekli, bunun ne olduğunu öğrenecektim. Ve çıkmaması için ne yapmam gerektiğini.
Teşekkürler.
Asus laptop
programı kaldırdıktan sonra 20 günde bir drıverların güncel bir sürümü varmı diye bakıp varsada indirip kurarsan sorun olmaz aslında kontrol etmezsende sorun olmaz sadece drıverlar ne kadar güncel olursa o kadar yüksek performan verir..
Açıkcası söylediğiniz şeylerden pek anlamam. Daha önce hiç yapmadığım şeyler. Bunu kaldırırsam eğer karşılacağım sorunlar var mı ? Bunu öğrenmek istiyorum sadece. Dün aldım laptopu ve dünden beri 3-4 defa güncelleştirme yaptı. Bundan kurtulmak istiyorum.
en güncel driverları yani güncelleştirmeleri-sürücüleri yükleyen asusun kendi pc'lerine koyduğu çoğu üreticide olan bir sistem.kaldırısan son güncelleştirmeleri internetten üretici siteden kendin yüklemek zorunda kalırsın.silmezsen o kendisi güncelleştirir ve makinanı daha canlı tutar.ben kaldırmanı önermem tabii çok rahatsız olmadıysan
Açıkcası söylediğiniz şeylerden pek anlamam. Daha önce hiç yapmadığım şeyler. Bunu kaldırırsam eğer karşılacağım sorunlar var mı ? Bunu öğrenmek istiyorum sadece. Dün aldım laptopu ve dünden beri 3-4 defa güncelleştirme yaptı. Bundan kurtulmak istiyorum.laptopla kurulu gelen programları önce asus sayfasına gir o proramları indir bir yer yedekte tut
sonra kullamayacağını düşündüğün programları kaldır sorduğun programı kaldırsan zararı olmaz.bu linkte ileride işine yarar.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (219353) ~ 30 Ağustos 2011 20:47