arkadaşlar asus bi laptop alıcam ama nası bi laptopdur asus bilmiyorum anakart vs şeylerde iyi olduğunda herkes gibi bende hemfikirim ama laptopları hakkında bi bilgim yok kullanan ark.lar varsa bilgi alabilir miyim sonradan pişman olmak istemiyorum alacaım laptop şu http://www.vatanbilgisayar.com/N ... _ID=52972#allImages özellik ve donanım olarak bana iyi geldi ama kendisi nasıldır kullanan ark.lardan yardım rica ediyorum şimdiden teşekkürler...
asus laptoplar hakkında bilgi
yok bunu oyun için kullanmıcam saten öle yapıcak olsam ati ekran kartına sahip olanını almazdım sadece net ve gerekli işler olduğunda fln kullanıcam fazla zorlamıcam saten oyun oynarsamda öle yüksek özellikli oyunlar tercih etmem bana sadece sağlam mıdır değil midir o lazım servislerle uğraşmak can sıkıcı oluyo çünkü...
Oyun için kullanılmayacaksa uygun bir notebook.Asus notebook kullanmadığım için yorum yapamayacağım fakat arkadaşında dediği gibi Asus, notebook pazarında sağlam markalardan biri.Yinede almadan önce bu model hakkında yorumları almanız daha iyi olur.
aynı notebook un k53s modeline bakmanı öneririm (tasarım olarak daha gzl ) performansından memnun kalırsın ve kalitesinden fakat lcd sinde biraz kaliteden ödün vermişler pixelleri belli oluyor almadan önce iyice bir denemeni test etmeni öneririm.ve hoparlörleri boguk ses çıkartıyor son ses açtgın zaman ayar bile yapsan kulaklarını birz rahatsız ediyor.müzik dnlerken kulaklıkla dinlemek zorundayım :D önerim bilgisayarı al alırkende 2+1 speaker al :D
arkadaşlar asus bi laptop alıcam ama nası bi laptopdur asus bilmiyorum anakart vs şeylerde iyi olduğunda herkes gibi bende hemfikirim ama laptopları hakkında bi bilgim yok kullanan ark.lar varsa bilgi alabilir miyim sonradan pişman olmak istemiyorum alacaım laptop şu http://www.vatanbilgisayar.com/N ... _ID=52972#allImages özellik ve donanım olarak bana iyi geldi ama kendisi nasıldır kullanan ark.lardan yardım rica ediyorum şimdiden teşekkürler...Ben de Asus Kullanıyorum. şarjı az gidiyor ekran parlaklığının fazla olmasından dolayı. ayrıca bütün laptoplar ilk 3 sene pek sıkıntı çıkarmaz. Toshibayı tercih etmeni öneririrm amaSon Düzenleme: metin5252 ~ 13 Ekim 2011 09:24
Ben de Asus Kullanıyorum. şarjı az gidiyor ekran parlaklığının fazla olmasından dolayı. ayrıca bütün laptoplar ilk 3 sene pek sıkıntı çıkarmaz. Toshibayı tercih etmeni öneririrmekran parlaklığını kısarsan sorunda azalır tahminimce laptop için güç ayarlarını yaparsan pil ömrünü uzatabiliriz bn bi yinede toshibaya bakayım nasıl dieSon Düzenleme: 1x2C ~ 13 Ekim 2011 11:54
aynı notebook un k53s modeline bakmanı öneririm (tasarım olarak daha gzl ) performansından memnun kalırsın ve kalitesinden fakat lcd sinde biraz kaliteden ödün vermişler pixelleri belli oluyor almadan önce iyice bir denemeni test etmeni öneririm.ve hoparlörleri boguk ses çıkartıyor son ses açtgın zaman ayar bile yapsan kulaklarını birz rahatsız ediyor.müzik dnlerken kulaklıkla dinlemek zorundayım :D önerim bilgisayarı al alırkende 2+1 speaker al :sorunlu bi laptopmuş yok ben almıyayım alana da mani olmıyayım ;D