MERHABA ARKADAŞLAR SİTEDE YENİYİM İLK DEFA Bİ FORUMDA KONU AÇIYORUM YANLIŞ AÇTIYSAM AFFOLA :) ŞİMDİ ARKADAŞLAR ASUS M2A-VM ADLI Bİ ANAKARTIM VAR ŞUANDA ATHLON 64 X2 3800+ 2.0 GHZ HIZDA SOKET AM2 940 PİN DİYE YAZIYO BEN İŞLEMCİMİ YÜKSELMEK İSTİYORUM. PİYASADA ATHLON 64 X2 7850 BLACK EDİTİON 2.8 GHZ Bİ İŞLEMCİ VAR BU UYUYOR FAKAT Bİ SİTEDE Athlon 64 X4 630 GİBİ PERFORMANSI ÇOK İYİ Bİ İŞLEMCİNİN UYUMLU OLDUĞUNU SÖYLÜYOR. AMA BENİM BİLDİĞİM PİN DEĞERİ 938 VEYA 939 OLMASI LAZIM. SİZCE NE YAPMALIYIM? BANA Bİ AKIL VERİRMİSİNİZ? HANGİ İŞLEMCİYİ ALMALIYIM? MAKİNEMİN EN YÜKSEK ÇALIŞTIRACAĞI İŞLEMCİ NEDİR ACABA? ŞİMDİDEN TEŞEKÜR EDERİM...
Asus M2A-VM işlemci seçimi nolur yardım edin...
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
13 mesaj
Sen diğer sitelerin yazdığına bakma,üreticinin kendi sitesinde hangi işlemcileri desteklediği yazıyor oradan bak ve bulduğun işlemciyi tak ve çalıştır hepsi bu.
İşlemci destek listesi.
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
13 mesaj
o işlemcilerin hepsini kullanabilrim yani peki AM3 olanlar var aralarında herhangi bi sorun olması gerekmiyomu .s yanlış bilgiyemi sahibim acaba .s bide bu pin olayları hakkında biraz bilgi sahibi yapabilirmisiniz beni acaba mesela 940 pine 938 pin takılırmı takılırsa ne olur gibi .s teşekür ederim yardımınız için
o işlemcilerin hepsini kullanabilrim yani peki AM3 olanlar var aralarında herhangi bi sorun olması gerekmiyomu .s yanlış bilgiyemi sahibim acaba .s bide bu pin olayları hakkında biraz bilgi sahibi yapabilirmisiniz beni acaba mesela 940 pine 938 pin takılırmı takılırsa ne olur gibi .s teşekür ederim yardımınız içÖ.M. Yolladım