merhaba arkadaşlar
asus m3n78-vm anakart alıcam elimde amd athlon 64 x2 2.7ghz işlemcim var bu anakarta uyarmı birde bu anakartın üzerinde ekran kartı varmı onboardmı bilen varmı yardımcı olabilirmisiniz bana
merhaba arkadaşlar
asus m3n78-vm anakart alıcam elimde amd athlon 64 x2 2.7ghz işlemcim var bu anakarta uyarmı birde bu anakartın üzerinde ekran kartı varmı onboardmı bilen varmı yardımcı olabilirmisiniz bana
Evet işlemciniz bu anakarta uyar, onboard vga sıda var.
Ürün bilgisi için inceleyin. http://ca.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=161&l3=0&l4=0&model=2268&modelmenu=1
DDR2 800 MHz 2gb 2 tane takıcam bunlarıda destekler dimi
Evet destekler. Maksimum 8 GB a kadar destekliyor.
tamam arkadaşım çok teşekkür ederim yardımların için
bu ana karta ekran kartı takamazmıyım yani
ekran kartı takamıyomuyum yani buna şimdi
Neden ?
Cünki Bunu bir çok bilgisayarcı ve çok deneyimli kullanıcılar , bu şekilde tavsiye ediyor. Çakışma vs gibi problemlerin yaşanmaması, vede harici ekran kartından daha fazla performans alınması adına bu durum tavsiye ediliyor. Bu tavsiyeyi belki bu güne kadar yüzlerce professional kullanıcıdan duydum.
Ben de ilk defa senden duyuyorum :)
Çakışma yada performans kaybı olmasın gerektirecek bir durum yok. BIOS otomatik olarak zaten iptal ediyor diğer kartı. Kaldı ki Hybrid-CrossFire diye bir teknoloji dahi var onboard ekran kartı ile PCI-e kartı crossfire yapıyorsun.
Yanlış bilgilendirilmişsin. Onboard kart herhangi bir soruna veya probleme neden olmaz. Sadece şu olabilir, bu konularla ilgili bilgisi hiç olmayanlarda biosta farkına varmadan onboard kartı aktif ederlerse sorun yaşayabilirler, oda küçük bir araştırmayla öğrenilir zaten.
Cünki Bunu bir çok bilgisayarcı ve çok deneyimli kullanıcılar , bu şekilde tavsiye ediyor. Çakışma vs gibi problemlerin yaşanmaması, vede harici ekran kartından daha fazla performans alınması adına bu durum tavsiye ediliyor. Bu tavsiyeyi belki bu güne kadar yüzlerce professional kullanıcıdan duydum.
Ben de ilk defa senden duyuyorum :)
Çakışma yada performans kaybı olmasın gerektirecek bir durum yok. BIOS otomatik olarak zaten iptal ediyor diğer kartı. Kaldı ki Hybrid-CrossFire diye bir teknoloji dahi var onboard ekran kartı ile PCI-e kartı crossfire yapıyorsun.
Koskoca Üstad yazmış İkinci kelimeyi söylemek düşmez :P Öyleyse öyledir :)