merhaba arkadaşlar 2 haftalık asus kullanıcısıyım ve lcd monitorde kapatıp açarken hafif bir boşluk var.. servise götürdüm bu boşlugun normal oldugu söylendi ve makine geri verildi bu zamana kadar kullandıgım laptoplarda böyle bir şeyle karşılaşmadım . ama ekran kilitlemeli modelleriydi benimkiler bu direk bırakılanlardan onun bir farkı varmıdır acaba yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar teşekkürler
asus m50vn lcd menteşe sorunu?
Ben ASUS M50VN253BD almayı düşünüyorum. (() Eğer bu modellerin çoğunda böyle bir sorun varsa ASUS almam.
google dan bilgisayarınızın modelini aratabilirsiniz belki sizin sorununuzdan olanlar yine vardır veyada bilgisayarcılara gidip bakabilirsiniz bendeki laptop kilitlemeli falan değil ama boşluk da yok.boşluk çok mu ki lcd havada mı kalıyor.boşluğu tam olarak anlayabilsem...
selam bende de aynı sorun var arkadaşım menteşe sorunu m51vr240dv model
bnde öle değil arkadaşım sadece lcd ekranın alt kısmı yani menteşe koruması plastiğin tırnağı sürekli kopuyor ve artık vazgeçtim götürmekten kendim halledecem sorunu
ikinci sorun ise senin dediğin lcd boluk varsa o sorun büyümeden götür ama sadece menteşe deseydin kesin menteşeye kendin çöz diyecektim yapıştırma işlemi ile düşünüyorum napabilirm 2 milyar para veriyoruz yaptıkları işe bak plastik yapmışlar varya hp alsaydım bu kadar sorun olmazdı vallahi onların yaptığı mentee sistemi gibi yapsalar yanmayacam hiç değiştirmem o zman ama işte ilerde çıkarır mı ? bilgisayar onu düşünüyorum napim diye
ben bu bilgisayarı kriz başladığında aldım yani 3 aydır kullanmaktayım
asus 'un servisi iyi dedik kötü çıktı demekki ya hp yada toshiba
ama aslında bnm çok beyendiğim model vardı dv8000 numeric klavye çok güzel di hp pavilion serisi ama siyah kasa olacak ki süper kasa aslında onu alacaktım biliyorum hp 'Nin servisi çok kötü onu duydum zaten de o yönden almadım yoksa arkadaşım tavsiyesi kesin di al diyordu yine asus alim dedim ne oursa kaliteli marka dedik iyi çıkmadı
eğer olursa çok iyi olur banada haber et
ewt doğru söylüyorsun krdeş 2 milyar para veriyoruz teknik servisi iyi olsa bari
2 miyar da az para değil yani arkadaşım
esas şikayet edeceğin yer nette şikayetimvar.com 'a gir
bir kaç gün içinde dönecekler sana asus servis den