ASUS m51vr240dv modelli bi laptop um var. Fn+V tuşu kısayol kamera açıyor.bu kamera asus un kendi programı olan kamerası.yanlız kamera son dönemde hata verip açılmıyor.Camera is used by another program diye bir yazı çıkıyor.ayrıca msn dede kamera açılmıyor.bu sorun bende sürekli olmaya başladı ve gerçekten canımı sıkıyor.her seferinde format atmaktan bıktım usandım.bi arkadaşım adobe flash player 10 un gizlilik sekmesinden kaynaklanan bi sorun oldugunu söyledi.hacker lar tarafından benim kamerama girip beni izliyorlarmış ve buyüzden kamerada başka bir program çalıştıgı için açılmıyormuş..bu kamerayı nasıl düzeltebilirim? yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar
ASUS m51 kamera sorunu
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
10 mesaj
bende aynı laptopu kullanıyorum eger formatı bakcuptan atıyorsan driverların hasarlı olabilir elinde dvd in varsa ondan yoksa asusun sitesinden indirip kurmayı dene birkeresinde benimde benzer bişey oldu backuptan format attığımda sonra dvd den tekrar formatladım sorun kalmadı
bende aynı laptopu kullanıyorum eger formatı bakcuptan atıyorsan driverların hasarlı olabilir elinde dvd in varsa ondan yoksa asusun sitesinden indirip kurmayı dene birkeresinde benimde benzer bişey oldu backuptan format attığımda sonra dvd den tekrar formatladım sorun kalmadıasusu aldığımda kendi cd lerini verdiler bana.3 tane cd var bende.recovery dvd cd sini format şeklinde yükledim c klassörüne format atıyor sadece.kamera sonrasında çalışıyor ama 1-2 gün sonra tekrar aynı sorunu veriyor
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
16 mesaj
asusu aldığımda kendi cd lerini verdiler bana.3 tane cd var bende.recovery dvd cd sini format şeklinde yükledim c klassörüne format atıyor sadece.kamera sonrasında çalışıyor ama 1-2 gün sonra tekrar aynı sorunuaynen kardeşim.ama bu problem adobe ekran izleme aygıtından kaynaklanıyor diye duymuştum.herhangi bi videonun üstüne sağ tıkla ayarlara gel ekran erişebilirliğini kapalı yap