Asus m5a97 r2.0 anakar ve fx 6300 islemci aldım . Montajını yaptım ama pc açılmıyor . Kabloların doğruluğundan eminim ve anakart uzerinde kimbir led yanıyor . Sorun neden kaynaklı olabilir . Yardimci olurmusunuz .
Asus m5a97 r2.0 yardım
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 23
516 mesaj
hocam açılmıyordan kastınız nedir acaba açarmısınız konuyu bıraz,
power tusuna basınca kasada hıcmı tepkı yok yoksa anakart sımgesı gozukyuor sonra tekrarmı kapanıyor veyahut anakart logusunu geçiyor windows acılırkenmı kapatıyor aytıntılı anlatırsan yardımcı olmaya çalışacağım,
Asus m5a97 r2.0 anakar ve fx 6300 islemci aldım . Montajını yaptım ama pc açılmıyor . Kabloların doğruluğundan eminim ve anakart uzerinde kimbir led yanıyor . Sorun neden kaynaklı olabilir . Yardimci olurmusunuz .O anakart kötü bir anakart değil. Tam olarak sistem montajında veya başka bir cihazda sorun var.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 23
516 mesaj
bende de ayni kart var biosa girip format atamiyorum.mouseu hareket etmiyor.Valla aldigima pisman oldum.Hocam şahsen o anakartın 1 alt segment ürününü kullanmaktayım şahsen 1 sorunla dahi karşılaşmadım şuana kadar, çekirdek açması hız aşırtımı konusunda gayette başarılı fıyatına göre, gözün kapalı al kullan yanı ama arkadasın dedıgı gibi montajda yada kabloları eksık takmıs olabılırsınız, veya başka bir sorun olabilir,