Arkadaslar bu yaz laptop alacağım ve bu modeli asus n55sf-s1194v olarak belirledim.
8gb ram ve 2 g nvidia gt555 ekran kartı olması açısından tercih ettim.Neyse bu laptop gta 4'ü akıcı bir şekilde oynatabilir mı?yüksek ayarlarda 40fps alndığı söyleniyor ekran kartı testinde.gta 5 çıktığında onu da oynayabilmek istiyorum.Sizce nasil rahatça oynayabilir miyim?Şimdiden teşekkürler
Asus N55SF laptop için gta4??
Benzer özelliklerde Lenovo y570im var,(i7,gt555,8gb ram) Gta 4te yüksek ayarlarda 40 fps civarı aldığı doğrudur ama son 1.7 yamasından sonra performans sorunları oldu bende,Herkeste oluyormu bilmiyorum,Fps 40-50lerdeyken bi an 30a fln düşüyordu.
ekran kartınız http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-555M.41933.0.html
eğer ddr5 modeli ile gta 4 30-40 v1.0 fps alırsınız. arkadasın dediği gibi v1.7 yüksek pcler için
v1.4 kurdunuz mu 45 in aldına düşmessiniz
SENİN TÜM İSTEKLERİNİ OLUMSUZ ETKİLEYECEK BİR YORUM ONA GÖRE OKU :)
Leptopda GT555 diye birşey kullanamazsın. Ekran kartının Leptop modeli olan GT555m versiyonu takılabilir ancak. GT versiyonu aslında geride kaldı ve leptop olduğunu düşünürsek max'da kasar. En az GTX 560m gibi bir versiyon olmalı. Bende GT330M var 8GB ram ve i5 işlemci leptobu ilk alırken en düşük ayarlarda Crysis 2 tam çözünürlük kaldırır diye düşündüm şimdi 800x600 En düşük grafik ayarlarında oynuyorum. GTA 4'ün zaten optimizasyonu kötü yani bana sorarsan alma.