Asus N61JA Biosu Nasıl? Bir kaç sorum var..

Captain Rex
05-07-2010, 15:22   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
49 mesaj

Asus n61ja kullanıcıları bi bakın lütfen. Bu pcnin jx114v sini almayı düşünüyorum.
Bu pc nin anakartı nasıl? Ufak tefek overclock ve modifiyeler için uygun mu?
Ve de biosu nasıl? Frekanslarla vb. ile ilgili detaylı seçenekler sunuyor mu? Mesela turbo boost u açıp kapatabiliyormuyuz? Ayrıca bu pcde biosu flaşlamak kolay mıdır?
Bi de yanlardaki led ışıkların mavi beyaz arası geçiş yapabildiğini ve kapatılıp açılabildiğini duydum yabancı forumlardan , bu doğrumu? (sanırım bios tan oluyormuş..)
Ve ekran kartı (hd5730) ufak tefek aşırtmalar için uygunmu?
Laptopta genel olarak stabilite , donma-kilitlenme , reset atma , ses , ısınma vb. sıkıntılar var mı?
Ha bi de ram frekansları artırılabilir mi?

Laptop ta overclock (!) gibi bi manyaklık yapmayı düşünmüyorum , sadece meraktan sordum.
Teşekkürler...

Son Düzenleme: Captain Rex ~ 05 Temmuz 2010 15:25
adame
05-07-2010, 17:16   |  #2  
Üye
76 mesaj

arkadaşım overclock falan bilmem de bilgisayarı şahsen kullanıyorum ve crysisi maksimum ayarlarda takır takır oynatabiliyor. şu ana kadar fazla ısınmadı ve bu bilgisayara overclock ihtiyacın olacağını sanmıyorum. bilgisayarda ayrıca expressgate diye 2. os var 4-5 sn.de açılıyo ve int-müzik-resim bakabiliyosun. ben kesinlikle öneririm. negatif yönleri ise asus'un pek çok ıvırzıvırla doldurması bilgisayarı ve de kapağının çok parmak izi bırakması.

Captain Rex
05-07-2010, 23:40   |  #3  
OP Yeni Üye
49 mesaj
Alıntı: adame  
arkadaşım overclock falan bilmem de bilgisayarı şahsen kullanıyorum ve crysisi maksimum ayarlarda takır takır oynatabiliyor. şu ana kadar fazla ısınmadı ve bu bilgisayara overclock ihtiyacın olacağını sanmıyorum. bilgisayarda ayrıca expressgate diye 2. os var 4-5 sn.de açılıyo ve int-müzik-resim bakabiliyosun. ben kesinlikle öneririm. negatif yönleri ise asus'un pek çok ıvırzıvırla doldurması bilgisayarı ve de kapağının çok parmak izi bırakması.

cevap için sağol. crysis i high damı yoksa very high damı takır takır oynatıyor? directx 11 performansı nasıl , hiç denedin mi? (dirt2 falan)

Captain Rex
05-07-2010, 23:41   |  #4  
OP Yeni Üye
49 mesaj

bu haftasonu alcam n61ja.  inş. vatandaki kampanya bitmez.