asus n61vn 280bdb ürün değişimi sorunu !

gNcR
15-10-2011, 16:59   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

Merhaba arkadaşlar , benim şöyle bir sıkıntım var ; bundan yaklaşık 15 ay önce Asus un n61vn 280bd-b modelini satın aldım. Birkaç ay içerisinde birtakım problemler yaşadım ve cihazı servise yolladım.Göndereli 3 hafta oluyor.Geçen hafta beni servisten aradılar ve ürün değişimi yapacaklarını söylediler fakat ellerinde benim satın aldığım üründen bulunmadığı için bir üst modelini yollayacaklarmış. Şimdi benim asıl sorunuma gelecek olursak aslında yüzeysel olarak bakılınca gayet normal bi durum gibi görünüyor  ama benim aklımda birçok soru işareti oluştu bu yüzden de sizlerin fikirlerini ve yardımlarını bekliyorum bu konuda. Şimdi sorularıma gelecek olursam :

1. n61vn 280bd-b modeliyle  denk özellikte veya bi üst modelleri hakkında bilginiz var mı ? Var ise ürün ismi yazabilir misiniz ?
2.Verecekleri bir üst modeli kabul etmeli miyim ? Alırken çok araştırıp asus un güvenilirliğini benimseyip almıştım.Hala asusa güvenebilir miyim ?
3.Gönderecekleri ürüne eğer kafam yatmazsa para iadesi gibi bi olasılık doğuyor. Bu ürünü 1.670 lira civarında bi fiyata almıştım şu an piyasada bu fiyata alabileceğim en iyi multimedya bilgisayarı nedir ?