burcio sormuş:
Merhaba,
Aldığım ASUS N61Vn280BD Laptop 1 ay sonra yavaşlamaya başladı, programlar ya yanıt vermiyor ya da çok geç yanıt veriyordu. ASUS servisine götürdüm 11.02.2010'da ve 3 hafta kadar sonra ilk önce hard diskin değiştirileceğini söylediler, geçen hafta da laptopı tamamen değiştirceklerini söylediler, faturayı düzenlemelerini bekliyorum şu an. BİMEKS'ten aldığım için oradan değiştirebilecekmişim oradaki prosedür nedir, tekrar aynı laptopı mı almam gerekiyor, yoksa asus mu seçmem gerekiyor bilmiyorum. KDV dahil 2359 tl verilmişti, elimde bu fatura var. Şimdi size sorum yanıt verirsiniz umarım... BİMEKS'te sorun çıkarmayacak bir laptop bulmam lazım, herhangi bir öneriniz var mı? Daha önce ASUS ve Toshiba'nın en sorunsuz bilgisayarlar olduğunu okumuştum sitenizde... Toshiba olabilir diye düşünüyorum ama çok da bilmiyorum. Bana bir ürün tavsiye eder misiniz BİMEKS'ten? Size hakkında en az danışılan laptop ya da problem çıkarmadan çalışacak bir laptop sorsam ve bu BİMEKS'ten olacak olsa ne olurdu tavsiyeniz? Bu arada film izlemek, internete girmek, müzik dinlemek, office ve istatistik programları dışında pek kullanmıyorum, ısınmayan-kullanımı rahat ve sağlam-dayanıklı ve tabii bir laptop arıyorum.. Okuduysanız bile teşekkür ederim ve yazarsanız daha bir memnun olacağım sanırım çok umutsuz ve feci bir haldeyim tezimi yetiştirmem için acilen bir öneriye ihtiyacım var laptop konusunda...
Teşekkürler...
Burcu
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows 7
Sistem Özellikleri:
ASUS N61Vn280BD CORE 2 DUO T9600 2.8GHZ 4GB 500GB 16" HD
İşlemci Tipi Intel Core 2 Duo
İşlemci Hızı 2.8 Ghz
İşlemci Veri yolu hızı 1066 Mhz
İşlemci ön belleği 6 MB
İşlemci Modeli T9600
Bellek Hızı DDR3 1066 Mhz
Bellek miktarı 4 GB
Ekran boyutu 16 inç
Ekran Tipi WXGA (HD)
Ekran çözünürlüğü 1366 x 768 px
Grafik Kartı NVIDIA GeForce GT 240M
Grafik Bellek 1024 MB
Grafik Kartı tipi Harici Nvidia
İşletim sistemi Windows 7 Home Premium 64-bit
Hdd Kapasitesi 500 GB
Hdd Rpm 5400 rpm
Hdd tipi SATA
Optik sürücü tipi Blu-ray Yazıcı + Dvd yazıcı combo
Modem (-)
Ethernet 10/100/1000 Mbps
Kablosuz Ağ 802.11 A/B/G/N
Bluetooth Bluetooth V2.1+EDR
3G (-)
Diğer Bağlantılar (-)
DVI Çıkışı (-)
Kızılötesi (-)
HDMI Çıkışı 1
IEEE 1394 (-)
Kart girişi 1 x Express Card
Monitör Çıkışı 1 x VGA
Ses Bağlantıları 1 x Kulaklık Çıkışı 1 x Mikrofon Girişi
Tv-Out (-)
USB 3
E-SATA 1
Ses Kartı Dahili ses kartı
Hoparlör Dahili hoparlör
Touchpad var
Klavye Türkçe Q Klavye + Nümerik Tuş Takımı
Kart okuyucu 8-in-1 card reader
Kamera 1.3 Megapiksel Web Kamerası
Parmak izi Okuyucu (-)
Pil lityum-iyon
Genişlik 384 mm
derinlik 265 mm
Yükseklik 34 mm
Ağırlık 2.900 Kg
Garanti süresi 2 yıl uluslar arası garanti
Hediyeler - Mouse
İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.2) Gecko/20100115 Firefox/3.6