Asus Nvidia 9500 gt ekran kartı yandı arkadaşlar.
Bugun işten gelince pc yi açtım.kasa yan yatıyor benim.cok ses cıkartıyodu.power supply ekran kartının üstüne denk gelmiş ondan çıkartıyodu.hiç bir önlem almadan hafifçe power supply ekran kartına elim değmiyecek şekilde kaldırdım.sonra geri ekran kartına temas etti kıvılcım çıktı :D..sonra pc res attı ve ekran da ne var bilin bakalım :D...no sinyal ..siyah bi ekran.olan oldu artık yapacak bişey yok.
Sizlerden ekran kartı önerileri almak istiyorum. 250-350 tl limitimiz var 30-40 tl oynayabilir istisna :D..
Not:Psikopat derecede Counter-Strike hastasıyım.Oyunlarda 99 fps alabilecegim ekran kartlarından yazarsanız sevinirim.
Şimdiden herkeze teşekkürler.
Anakart Özellikleri ;
Intel Socket LGA 775Intel® Core™2 Duo ProcessorVIA P4M890 / VT8237A Yongaseti1066 MHz FSB Desteği2 x DDR2 533 MHz DIMM Bellek Yuvası (Maksimum: 4GB)2 x PCI, 1 x PCI-E (x1), 1 x PCI-E (x16)2 x S-ATA Portu, SATA RAID: 0,1 desteğiArka Panelde 4 Adet, Anakart Üzerinde 2 Adet USB 2.0 PortuVIA S3 UniChrome Tümleşik Ekran KartıRealtek RTL8201CL Tümleşik Ethernet KartıRealtek ALC861VD 6-Kanal Tümleşik HD Ses KartıATX Form Boyutlar: 19 cm X 24.4 cm ( G x B )