Asus P320

darksword
25-02-2009, 20:25   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj

Asus P320GPS özelliğine sahip dünyanın en küçük PDA telefonu
hafifliği ve zarif tasarımı ile göz dolduruyor

Teknik Özellikler
Ağ: EDGE/GPRS/GSM 850/900/1800/1900 MHz Class B, Multi-Slot Class 10"
İşletim Sistemi: Microsoft WindowsR Mobile 61 Professional
Form Faktörü: Bar Tipi
Renk: Siyah
Boyutlar: 99 x 545 x 1335 mm Ağırlık: 105g (pil ile)
Time Bekleme Süresi: 200 Saat (şebekeye göre farklılık gösterebilir)
Konuşma Süresi: 4 saat (şebeke ve çalışan uygulamalara göre farklılık gösterebilir)
Ekran: 26" TFT, Dokunmatik Ekran, 65K Renk, 240 x 320 Piksel
İşlemci: TI OMAP 850 200 MHz
Bellek: 128 MB Flash ROM + 64 MB DDR RAM
Genişleme Yuvası: MicroSD
Bağlantı: WLAN 80211b+g, USB v11, Bluetooth V20+EDR
WAP Tarayıcısı: HTTP ve WAP 20
Mesajlaşma: SMS, MMS 12 ve Push E-mail
Pil: 1100mAh Li-Ion
GPS: SiRF StarIII
İş uygulamaları : Word (düzenleyici), Excel (düzenleyici), Power Point (görüntüleyici), IE, Windows Live, Saat&Alarm,Takvim, Hesap Makinası, Dosya Gezgini, Kişiler, Notlar
ASUS Uygulamaları: Ur Time, Haber İstasyonu, ASUS Zip, Backup, Sesli Hızlı Komut,
Diğer Uygulamalar: ASUS Bugün, Profil Yöneticisi, Tema Yöneticisi, GPS Yakala

[resim][/resim][resim][/resim]

odeon2003
30-03-2010, 14:29   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

merhaba arkadaşlar Asus p 320 ile ilgili yorumlara bende birşeyler katayım dedim Görüntü ve konuşma seceneklerinde herhangi bir soru yaşamadım ancak Windows mobile 6.1 oluşu nedeniyle çok geç açılıyor ilk kullandığımda stylus ile ekrana dokunduğum zaman karakterler birbirine giriyordu wi-fi ayarlarını yapmaz iseniz internete bağlanmada sorun yaşarsınız ama bağlantı sağladığı zaman bağlantı hızınıza bağlı olarak idare edecek şekilde bağlantı sağlıyor. İlk kurcalamalarımda telefon bir kere Kilitlendi her ne kadar stylus ile Resetlesemde bi fayda etmedi hatta dil seçeneği ingilizceye döndü ve menülerden herhangibi bi yerden değiştiremedim en son çareyi sistem menüsünden Fabrika ayarlarına Geri döndürerek tekrar otomatik yüklemesini sağladım bunu denedikten sonra kablosuz bağlantı da veya karekterlerin birbirine girme sorunu da ortadan kalktı kullanabilene idare eder ama bu paraya alınıp kullanılacak bir Pda değil. Başak bir ürün tavsiye ederim. şu an ki fiyatı hepsi burada da 437 TL  4GB hafıza kart hediyeli  gitti gidiyorda mağazalar da 300 TL fakat güvenemediğim için almadım oradan Bu arada cihaza GPS programını Yükleyen arkadaşlar varsa nereden yüklediklerini yazarlarsa memnun olurum Sorunsuz olsun lütfen.