Merhaba bende asus p5b anakart core 2 quad 6600 cpu var ve win 7 ye geçmek isyiroum ondan öncede bios update yapmak istiyorum bunun için en güvenli yol hangisidir biraz araştırdım bi ez-flash var bide bios update tool var galiba ama hanigisini kullanıyım.
İşletim Sistemim:
Vista x64
Asus p5b bios update
https://www.chip.com.tr/forum/Win ... celleme_t85718.html
Burayı inceleyin.
Fakat donanımsal bir sorununuz yoksa neden BIOS güncellemesi yapıyorsunuz ?
Asus p5b kullananlar win7 beta 7100de sorunlar yaşıyormuş mesela windowsu kapatınca fan hala çalışmaya devam ediyormuş
asus p5b anakartım
core 2 duo e6400 veya 6300 tam hatırlamıyom 2.13 ghz işlemcim var evdeki pcde
win 7 rc sürümü deniyorum 1 ayı geçkin süredir herhangi bir fan sorunu yok... başka sorunda yok ama bende bios güncellemesi istiyorum TAKINTIM var güncellik konusunda... win 7 ye geçtikten sonra bu takıntı geldi yoksa xpde kolayca yapıcaktım şimdi kullanacağım programları win 7 desteklermi bilmiyom uyumluluk modundada açabilirimde yinede güvenemiyom..
edit: win 7 destekli programı varmış sitesine baktım :))
bu arada anakart sizce nasıl iyi bir model mi? baya eski zamanda almıştım anakartı değişmek gerekir mi? çok oyun oynadığım yok hatta hiç...
asus p5b anakartımGüncelleme takıntısı bendede var :D
core 2 duo e6400 veya 6300 tam hatırlamıyom 2.13 ghz işlemcim var evdeki pcdewin 7 rc sürümü deniyorum 1 ayı geçkin süredir herhangi bir fan sorunu yok... başka sorunda yok ama bende bios güncellemesi istiyorum TAKINTIM var güncellik konusunda... win 7 ye geçtikten sonra bu takıntı geldi yoksa xpde kolayca yapıcaktım şimdi kullanacağım programları win 7 desteklermi bilmiyom uyumluluk modundada açabilirimde yinede güvenemiyom..
edit: win 7 destekli programı varmış sitesine baktım :))
bu arada anakart sizce nasıl iyi bir model mi? baya eski zamanda almıştım anakartı değişmek gerekir mi? çok oyun oynadığım yok hatta hiç...
Benim ekran kartı 9800gt
ram 4gb 800 mhz
core 2 quad q6600
Güncel oyunları rahat bir şekilde oynuyorum
bende aynı sorun var
anakartım asus p5l mx
win 7 kurdum ve gecenlerde intel core 2 dou e7500 işlemcı aldım
bılgısyarı kapatıyorum ama fan donmeye devam edıyor
artı derecelendırme puanım da artmadı