Merhabalar
Arkadaşlar bende ASUS P5PL2-C anakart var vista donanımlı. Fakat Maxtor Onetouch 4 Mini 250 gb external hdd aldım ışığı motoru çalışmasına rağmen görmüyor bilgisayarımda ve yönet bölümünde. işyerime getirdiğimde sorunsuz normal çalışıyor. Benim ne yapmam gerekli?
Usb hızlandırıcı hub vs falanmı almalıyım yada ne önerirsiniz?? yada gerçekten boarddan mı kaynaklanıyor sorun anlayamadım..
Şimdiden teşekkürler
ASUS P5PL2-C ve Maxtoır One touch 4 mini sorunu?
daha önce bu konuyu açmıştın ve orada senin sorununa dair çözüm önerileri vermiştin sanırım ???
çözüm olmadı başkası verebilir belki öneri diye açtım... boardımdaki usbler zaten 2.0 daha neyini yükliyim arkadaşım önerin buydu 2.0 driver yükle dedin.
mandrake2004çözüm olmadı başkası verebilir belki öneri diye açtım... boardımdaki usbler zaten 2.0 daha neyini yükliyim arkadaşım önerin buydu 2.0 driver yükle dedin.sadece benim önerim deildi dier arkadaşlarımızın da önerileri vardı ..o gün konuyu açtıgın zaman sorununa bir yanıt bulamadıysan şimdide bulman zor olur
ne yapmam lazım firmayı aradım gönder diyo, chip de buna 5 yıldız vermiş diye aldım ama elimde patladı.. çözümü olması lazım bunun
şöyle tanıtmayı dene bence gene görmez ama eger yaptıysanda bilmiyorum gene sorayım Başlat -Denetim masası içerisinde Donanım ekle yazar donanımı bagladım işaretini ekle (donanım baglıysa eger)ileriye tıkla yüklü donanımlar bölümünden donanımı yazar üstüne tıklayıp tanıt pc'ne bunu yapmışsındır kesinde gene sorayım ben sana
yok yaptım vistayı kaldırdım sabah xp kurdum ama nafile? bi ara buldu vistada kurdu driver falan neyse ama gene bilgisayarımda çıkmadı.. biosu güncellicem yakıcam en sonunda pcyi olan o olacak:)
mrb başka bilgisayara taktığınızda çalışıyor ise bilgisayarınızın harflendirmesinde çakışma vardır bence, kesin çözüm için, formatı öneririm..
şunu bi deneyin; bilgisayarınızda usb girişli nevar ise çıkartıp sadece hddnizi takın bilgisayarı kapatın (yeniden başlat demeyin) kapatın, sonra tekrar açın..
2. olarak bilgisayar yönetiminden, sürücülerinizin harfini değiştirin..
*saygılar*
01apachimrb başka bilgisayara taktığınızda çalışıyor ise bilgisayarınızın harflendirmesinde çakışma vardır bence, windowsun yüklü olmadığı, kesin çözüm için, formatı öneririm..merhaba windowsa sabah format attım xp kurdum ve ilk onu taktım. görmedi. sürücü harfi olayını da dün değiştirmiştim ondanda kaynaklı değil. gerçekten ilk defa karşılaşıyorum bu problemle ve çıkamıyorum içinden.. 5 yıldız neden verdiler anlayamadım
şunu bi deneyin; bilgisayarınızda usb girişli nevar ise çıkartıp sadece hddnizi takın bilgisayarı kapatın (yeniden başlat demeyin) kapatın, sonra tekrar açın..
2. olarak bilgisayar yönetiminden, sürücülerinizin harfini değiştirin..
*saygılar*
mandrake20045 yıldız neden verdiler anlayamadıürün gerçekten iyi, aklında şüphe kalmasın..aklımda çözüm olarak bir bu vardı.. üzgünüm
teşekkür ederim iyi olduğunu işyerinde görüp evde görememek de bi bana nasip oldu sanırım. tekrar teşekkürler
başka bir donanım taktıgın zaman görüyormu peki pc'in
HİPNOZUMbaşka bir donanım taktıgın zaman görüyormu peki pc'500 gb wester digital external var görüyo. bundan önce 120 gb wd 2,5 vardı görüyordu a4 webcam var usb modem vardı 1 yıllık sıfır makine kendim topladım. hatta geçen hepsini çıkarıp taktım gene görmedi