arkadaşlar hepinize selamlar.bende asus p5pl2-e anakartı var ama hiçbir ekran kartını desteklemior yani anakarta bile girmior x1050 ekran kartına sahibim onunda berbat oldugunu herkes bilir .genelde oyun oynadıgım icin güzel bir ekran kartı aradım bulamadım.komple sistemi değiştirmek istedim ama maddi sorunlardan dolayıda olmadı.benim bulundugum yer artvinin küçük bi kasabası var burda 2-3 bilgisayarcı var bişeyde bildikleri yok.Ve bi ekran kartı vb.bi parça getirmeye kaksam cok pahali fiyatlar söylüyorlar.simdi bana yardimci olabileceklerden istedigim 2 secenek var ole ahım şahım ekran kartı istemioyorum shader 3.0 destekli olsun yeter annemin işyerindeki kasadan ekran kartını indiregandi fikri hosuma gitti :D o ekran kartı ASUS X1300/X1550 SERİES buda işimi görüyor ama simdi cikar tak yaparken anakarta uyumlu olmamasından korktum . Asus 1550 denemistim bi bilgisayarcida ama olmadı malesef.sizce ASUS P5PL2E anakartına ASUS X1300/X1550 SERİES uyarmı yardımlarınızı bekliyorum.(Biraz roman gibi oldu afedersiniz :):):)</
Asus P5PL2E
Yıllanmış Üye

Teşekkür Sayısı: 2

11,538 mesaj
				Biraz sabredin canım forumda yatmıyoruz ya:)
Neyse sizin anakartınız pcı expresss x16 slotlu muhtemelen siz agp slotlu bir x1550 taktınız ,
yani uzun lafın kısası pcı express x16 slotu olan  x1300 x1550  x1650 yani ne kadar kart varsa takabilirsin sistemine, sadece agp ler olmaz ona dikkat et
eğer dediğin gibi indiregandi yapacaksan bir şey demem ama yeni alacaksan almışken hd3650 yada hd4650 gibi biraz daha güncel bir kart almaya bak derim.