merhaba arkadaşlar ben ASUS PhysX P1 kartı alacağım ama tam olarak çözemedim. bende MSI V102-03S NX8600GT 256MB DDR3 DVI 16X ekran kartı ve GIGABYTE GA-M59SLI-S5 AM2 anakart war. bunların yanında ASUS PhysX P1 kullanabilirmiyim? illa AMD nin CrossFire serisi kartlar mı olması gerek.arkadaşlar öyle söyledi. Yemedim ama çünkü mantıksız geldi bana. Teşekkürler
ASUS PhysX P1 hakkında ufak bi yardım
Senin ekran kartın Nvidia.. Crossfire ise ATI'nin teknolojisi.. Yani alakasız bir şey demiş senin arkadaşların..
Phsyx kartı pek gerekli bir şey olarak görmüyorum, ona para harcamaya bence değmez..
Ekran kartın sağlam, yanında kullanabilirsin tabi..
peki alsam bana bi yararı olur mu? ya da benim ekran kartım bana yeter mi? ben benim kartın aynısından almayı düşünüyorum aslında. SLI için ama ASUS PhysX P1 oyunlara yeni heyecan katıyor diye bi başlık okudum ondan fikrimi deiştirdim.
Çok bir heyecan katmaz çünkü zaten bu kartın desteğini kullanan pek oyun yok.. Crysis'le işe yaramaya başlar artık..
Ekran kartın sana yeter tabi ki neden yetmesin dx-10 daha ne olsun..
kesinlikle ve kesinlikle physX kartı tavsiye etmem.çıkarken yer gök inledi çıktıktan sonra fıssssss...Ona vereceğin parayı ekran kartında bi üst modele ver daha iyi...
Ayrıca arkadaşların dediği gibi bu kartı destekleyen oyun pek yok