merhaba arkadaşlar asus m51va240dv ile samsung r560as01tr modelleri arasında kaldım asusun işlemcisi ile samsunguki aynı p8400 2.4ghz ram asus 4gb samsung 3gb ekran kartı ise asus ati 3650512 paylaşımsız samsung gefrce 9600gt 512 paylaşımsız samung fiyat 2000lerde asusun fiyatı şu anda electroworldde 1599tl hangisi almalıyım ha bi de samsungun stok sorunu var çoğu yerde yok şimdiden teşekkürler amacım oyun oynamak ve film izlemek özellikle full hd film son çıkan oyunları orta seviyede oynatsın yeter
asus samsung hangisi?
ASUS BEDAVA WERSLER ALMA ZATEN DİLEKÇE YAZACAM GENEL MÜDÜRLÜĞE PC 2 KEZ SERVİSE GİTTİ 2 KEZ SOUNU ÇÖZEMEDİLER GÖREMİYORUZ DEDİLER ŞİMDİ FOTOSUNU CEKTİM BAKALIM GÖRMESİNLER NE YAPAYORUM
samsung daha iyi. asus kulladım daha önce ama sorunları illallah ettirdi şimdi samsung aldım iyikide almışım çok iyi makina ses yok ısınma yok kesinlikle donma yavaşlama resetleme vs yok 2008 aralık ayında aldım emule kullandığım için evde durduğu süre boyunca 24 SAAT ÇALIŞIYOR maşallah canavar gibi daha tık demedi!!! olay budur yani. alın diyorum tek kelimeyle. samsung laptop piyasasına çok iyi girdi
razorback hocam senin kullandığın hangi modeli bi de as01in bellekle ekran kartı ddr2 mi ddr3 mü cevaplarsan sevinirim
Samsung R-Series R510-BS02TR benim kullandığım. ekran kartı gddr2 bellek ddr2 800mhz. r560ların ise hepsinin bellek ve ekran kartı ddr3
daha fazla bilgi için: http://www.siyahkristal.com/TouchOfColor/r560_2.aspx
Sakın asus alma kardeş tam 4 aya yakın pc bozuldu hala arayıp sormadılar ben arıyorum. Tenezzül edip telefona bile çıkmıyorlar. Nasılolsa benimgibi kerizler asus alıyor bihamı tevbe yarabbi sıkıysa asus yetkilisi arasın beni yalansa 5356911720