Geçenlerde yorumlarınızı istediğim Casper CN TKI-2330A : 1329 TL notebooktan Casper la ilgili olumsuz yorumların fazlalığı sebebiyle vazgeçtim. Limitimi biraz daha yükselttim Yaklaşık 1600 - 1800 TL aralığında bir laptop düşünüyorum. İnterneteki olumlu yorumlardan ve forumumuzda yapılan ankette de asus önde olması nedeniyle asus düşündüm. Ama aşagıdaki seçtiklerimi değerlendirmenizin dışında fiyat aralığına göre farklı daha iyi fikirlere de açığım.
N73JF-XT1 N Series Asus Notebook : 1.799 TL Özellikler
K52JT-B1 K Series Asus Notebook : 1.799 TL Özellikler
K52JT-B1-06 K Series Asus Notebook : 1.879 TL Özellikler
ASUS serisinden hangisi
seçim için teşekkür ederim ama neden onu seçtiğinizi ya da neden onlar dışında bir başka öneride bulunduğunuza dair bir yorum yaparsanız bende biraz öğrenmiş biraz fikir dedinmiş olurum.
Merhaba .
Haklısın arkadaşım.(Arkadaşım diyorum ama yanlış anlaşılmaz umarım.Yaşınız hakkında bir bilgim yok.) 1 belki 1 yılı geçik bir süredir laptop araştırması yapıyorum. İlk zamanlarda dışardan bakan biris olarak Casper , hem fiyat hemde özellik olarak dikkatimi çekmişti. Zamanla araştırdıktan sonra Casper'In diğer bilgisayarlara oranla daha fazla teknik sorun verdiğini öğrendim. (Bu diğer markalarda olmazmı diye soracak olursan elbetteki olur. Sonuçta elektronik bir alet alıyorsun.) Alacağım bilgisayarda grafik tasarım yapılacağı için aynı zamanda PhotoShop CS5 ve hatta aynı zamanda oyun oynanacağı için gerçekten son derece iyi bir bilgisayar almayı istedim. İlk başta aklım Mac e çok yakındı. Ama bütçemi gerçekten çok ama çok zorlayacağı için vazgeçtim ve performans olarak yüksek verimliliği olan ASUS'u tercih ettim. Geçenlerde (1 ay kadar oldu) ASUS N53S serisini aldım. Özellikleri intel Core İ7-2630QM,2.0 turbo ile 2.9 GHz,6GB Ram, 2 GB Ekran kartı vs vs diğer özellikleri pekte önemli değil.(Tabiki bir laptop'a göre müzik kalitesini de bir yana atmamak gerekli) . Dış tasarıma önem veriyorsan o konuda da seni tetmin edebilir. Gerçekten ama gerçekten çok memnunum . Senin bütçene baktım şeçtiğin modellere de . Bilgisayarını hangi işlemlerde kullanacağını bilmiyorum ama modeller güzel.Benim tavsiyemi sorarsan N53 serisi olur.(Performans olarak N53 serisi iyidir. Başka forumlarda da araştırmasını yapmanı istiyorum.Birde aynı modelin 4 GB ram'li modeli var geriye kalan herşeyi aynı.) Eminim uygun fiyata bulabilirsin. Kampanyaları takip etmeni tavsiye ederim. Örneğin ben bilgisayarımı alacağım zaman Vatan Bilgisayarın meşhur %25 indirimini bekledim. Bilgisayarım normal fiyatı 2940 TL 'idi yanlış hatırlamıyorsam 2200 TL 'ye aldım. Çok bekledim ama nihayetinde gerçekten güzel bir bilgisayara sahip oldum. Uzun bir yazı yazdım. Amacım gerçekten iyi bir bilgisayara sahip olman. Umarım istediğin olur. İyi geceler.
ASUS K53SV CORE İ5 2410M-2.3GHZ-4GB DDR3-640GB-15.6"-DVDRW-1024MB GT540M-CAM-BT-W7PRE önerebilirim suan kullanıyorum kampanyada iken yakala al kalite+performans = asus
Geçenlerde yorumlarınızı istediğim Casper CN TKI-2330A : 1329 TL notebooktan Casper la ilgili olumsuz yorumların fazlalığı sebebiyle vazgeçtim. Limitimi biraz daha yükselttim Yaklaşık 1600 - 1800 TL aralığında bir laptop düşünüyorum. İnterneteki olumlu yorumlardan ve forumumuzda yapılan ankette de asus önde olması nedeniyle asus düşündüm. Ama aşagıdaki seçtiklerimi değerlendirmenizin dışında fiyat aralığına göre farklı daha iyi fikirlere de açığım.
N73JF-XT1 N Series Asus Notebook : 1.799 TL Özellikler
K52JT-B1 K Series Asus Notebook : 1.799 TL Özellikler
K52JT-B1-06 K Series Asus Notebook : 1.879 TL Özelliklerasus alacağım diyorsan farketmez. hepsinde de servisle kanki olursun