arkadaslar bu tableti almayı dusunuyorum yanlız net üzerinden alıcam kafamı karıstıran husus şu. markanın sonunda yazan 1B185A ne oluyor. yani mesela bimeks ve teknosa da birinde 1B185A var diğerinde 1B186A var bu ikisi arasında ki fark nedir ki 300 lira fark oluyor birisi yanıtlarsa sevinirim. birz da acil olursa iyi olur aleti almak üzereyim.
Asus TF1011B185A
hadi arkadaşlar bilen birisi yok mu ya
1B186A'da kalvye ünitesi var o yüzden 300TL daha pahalı. Cihaz güzel ama birkaç ay sonra windows8'li tabletler çıkacak onları beklesen daha iyi olur. İllaki Alacaksan 1B186A modelini al, Ona Windows8 kurabiliyorsun sanırım. Birde klavye ünitesi ile alıp kullanınca ekstra pil görevi yapıyor yani tabletin pili bitince ona takıyorsun tableti kullanıyorsun netbook gibi. Ayrıca USB 2.0, SD kart girişleri var üzerinde
çok teşekkür ettim arkadaşlar harika oldu cevaplar 185a yı alıyodum nerdeyse. bu arada tekno kardeşim bu win8 olayında biraz aydınlatırmısın beni. yani androidden daha mı iyi bu ?? birde hazır seni bulmşken sorayım bu bilgisayarda klasik strateji oyunları kurup oynayabilirmiyiz, bu gün elden satan birisi kurar oynarsın dedi ama güvenemedim bu android olayı bozar mı ki??
İstediğin oyunların Windows sürümleri androidde çalışmaz tabikide(.exe dosyaları windows'a özgüdür), ya oyunun android için yapılmış olanı varsa oynayabilirsin ya da android için çıkarılmış strateji oyunlarını oynuyacaksın.Androidin dosya uzantısı ise genelde .apk 'dır.
Android ve Windows işletim sistemi biliyorsundur. Birbirinde farklı işletim sistemleri ve kullandığı programlar farklılık gösterebilir yani Windows'ta kullandığın bir programı Android'te kullanamayabilirsin. Android Windows'tan biraz farklıdır, kullanmak için biraz alışman gerekebilir.
Oyun konusunda pek bilgim yok, tabletler oyun için kuvvetli cihazlar değil fakat o tabletin Tegra 2 ekran kartı var, netbookların kullandığı ekran kartlarından daha iyi.
Oynayacağın oyunlar Android'te çalışır mı bilmiyorum ama belki bir uygulama kullanarak açıabiliyordur fakat ben bilmiyorum o konu hakkında birşey
Windows 7 kurabilirsen o zaman strateji oyunları örneğin C&C, Red Alert gibi Age of Empires gibi oyunların ilk çıkan versiyonlarını oynarsın sanırım.
biri dockstationlı diğeride dock sittationsuz dur