Arkadaşlar bende Asus EEE Pad Transformer var bu tablette Android 3.2.1 kurulu şimdi ben bu tablete ROM yüklemek istedim o yüzden root yaptım daha sonra clockwordmod yükledim yanlışlıkla tabletin sd kartına format attım yani tabletin içinde şu anda ne bi işletim sistemi nede bir geri yükleme dosyası var bunu nasıl düzeltebilirim?
Asus Transformer
Kardeşim Vallahi kötü olmuş g.o :)
Evet tabletin içi bomboş ne yapabilirim bikmiyorm
Bakıyorum inşallah düzelir
Abi zaten ben o videodakini yaptıktan sonra bu hale geldi nasıl rootlanır anlatıyodu ama herşeyi sildi devam etmedi :D
format atmıyodum androidi rootuyodu hata verdi hani diski sielr sonra başka şeyler kurmadan önce hata verdi kaldı öyle
Arkadaşım root işlemi cihazın ölümcül noktalarına müdahale etmektir . Bunun için roottan tam anlayan biriyle yapsaydın daha sağlıklı sonuç alabilirdin
arkadaşım öncelikle cihaz tamamen gitmiş olamaz işletim sistemi dosyası yani yükliyceğin rom dosyasını tekrar atman gerekir attıktan sonra updateyi birdaha dene ben cihazı kullanmadığım için fazla bir bilgim yok fakat cihaz tamamen gitmez olan orjinal işletim sistemine oldu custom rom bulman gerek artık oda olmadı servise yükletecen fakat garanti dışı sayılabilir
yada sd kartında tamamen silinmez recovery programlarıyla verileri sd karttaki dosyaları kurtarabilirsin
oda olmadı http://www.googleandroid.gen.tr bu steden uygun kategoriyi yani cihazı secip yardım konusu aç yardımcı olabilirler.+olarak custom rom bulabilirsin bu sitede
Ingilizcen varsa buradan okuyup yapabilirsin.
öyle söyliyim ben bi hata yapmadım tablet rootlanırken ekranda birden hata çıktı yani root yaparken de tableti falan sökmedim daha önce birçok android telefonumada root attım fakat böyle bi sorunla karşılaşmadım benim bu tablete root atmadaki amacım artık bekleyemeyeceğim tablet için ice cream sandwich 4.0.3 ün portlanmış halini buldum onu yükliyecektim
Kardeşim u linki verene teşekkür ediyorum nasıl apılıcağını biliyorum zor bişey değil bakalım inşallah düzelir http://www.android-advice.com/20 ... -back-to-stock-3-1/
Ya o linki yollayan arkadaşa çok teşekkür ederim borcumu nasıl ödeyeceğeim bilmiyorum bu arada bana sürekli hata yapmışsındiyenlere kapak olsun :D onu düzeltikten sonra hemen root attım tablet gayet güzel çalışıyo birazdan telefonuma yüklediğim gibi tabletede İce Cream Sandwich 4.0.3 yükliyeceğim
Ya o linki yollayan arkadaşa çok teşekkür ederim borcumu nasıl ödeyeceğeim bilmiyorum bu arada bana sürekli hata yapmışsındiyenlere kapak olsun :D onu düzeltikten sonra hemen root attım tablet gayet güzel çalışıyo birazdan telefonuma yüklediğim gibi tabletede İce Cream Sandwich 4.0.3 yükliyeceğIsine yaramasina sevindim.