Asus un Yaptıkları :(

megaloman
19-02-2009, 23:24   |  #26  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
588 mesaj

birde bazı vatandaşlarşu tip yorumlar yapıp beni çileden çıkarıyorlar ' asus dünyanın en prestijli anakart üreticilerindendir..bu tür ufak tefek seri imalat hataları her çeşit elektronik cihazın başına gelebilir..sizin arızalı ve sorunlu dediğiniz anakart xxx bilmem kaç serisi aslında sorunlu değildir..bios güncellemesi ile sorun tamamen ortadan kalkmaktadır,lütfenkullanmadığınız,kulaktan dolma bilgilerle,veya her biri birbirinin aynı olan forum sitelerindeki kişilerin yorumlarına dayanarak bu tür büyük markaları tek kalemde silme politikası yapmayınız'
şimdi bu tür yorum yazmış,yada bu tür düşünen kişilerede ben diyorim ki,anakartı kullanan kişi bios güncellemesi bilmiyorsa nolacak?

Z1mBaBwE
20-02-2009, 09:30   |  #27  
OP Yıllanmış Üye
2,674 mesaj

sen nasıl anlamak istiyorsan öyle anla daha öncede söyledim asusun bir çok anakartını kullandım P4 zamanlarındaki anakartları çok iyiydi ancak şimdiki bir çok serisi problemli büyük bir bilgisayar firmasında staj görüyorum bios update her sorunu çözmüyor bunu unutma bizzat şuan kullandığım anakartta asusun M2NPV-VM modeli pek memnun değilim arada sırada görüntüyü kesiyor anakart ancak sistem kilitlenmiyordu arkada müzik açık olduğunda çalmaya devam ediyordu ekran kartındandır dedim onboardda denedim farklı ram taktım psu değiştirdim şase vardır diye kasa dışında denedim defalarca bios update yaptım sorun düzelmedi asusun artık ürünlerine el atması gerekiyor yeni sistem alacaklara anakart olarak gigabyte tı tavsiye ediyorum stabilite performans sağlamlık hepsi bir arada.

Son Düzenleme: Z1mBaBwE ~ 20 Şubat 2009 09:31
furkant
21-02-2009, 13:19   |  #28  
Yıllanmış Üye
528 mesaj

benim M3A78-T var ve çook memnunum ;)

Z1mBaBwE
21-02-2009, 19:32   |  #29  
OP Yıllanmış Üye
2,674 mesaj

Sorun yaşamassın inş tabiki asusun tüm anakartları sorunlu olcak diye bir şey yok ancak asus ürünlerinin sorunları her geçen gün biraz daha artıyor gibi geliyor bana

kozmoz
21-02-2009, 19:48   |  #30  
Yeni Üye
31 mesaj

"Anakart biosu güncellenince sorun çözülüyor." Megaloman arkadaşımında değindiği bu tutum baştan aşşağıya saçmalık. Markası ne olursa olsun böyle bir satış politikası izleyen firmaların en büyük saçmalığıdır.. Bir tüketici bir malı alıyorsa eksiksiz almalıdır. Kimse ekstra iş yaparak hataları düzeltmekle yükümlü değildir.

titi_boss_14
22-02-2009, 12:21   |  #31  
Yıllanmış Üye
892 mesaj

BEN BU FORUMDA  ASUSUN BR TELEFON SIKAYAETI OLAN BIR KULLANICI WARDI O YORUMDAN SONRA ASUS ALMAMAYA KARAR WERMISTIM FAKAT 2 AY ÖNCE ASUS X59SL200 SERISI NOTEBOOK ALDIM TABI O PARAYA CENTRINO 2 İŞLEMCİLİ  HP LER TOSHIBALAR DELLER LENOVOLAR BAKTIM BEN 1450 YE ALDIM BU PC YI GOLDDAN

bu özelliklere bakıpda 1450 ye baska marka pc yok arkadaslar mecbur aldık yani
pc de donanımsal bır hata wardı servıce götürdük 2 gun önce arkadaslar b donanımal sorun cozulmese bıze bu pc den aynısını werırlermı

Ahmet_79
22-02-2009, 12:46   |  #32  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
11,538 mesaj

pek beğenilmesede casper'in bundan çok daha iyi modelleri var o fiyata, yenisini vermek yapacakları en son çaredir bu sorunun boyutuna bağlı birazda.

Z1mBaBwE
22-02-2009, 17:48   |  #33  
OP Yıllanmış Üye
2,674 mesaj

notebook alıcaksanız HP,IBM lenovo dan şaşmayın derim paraya kıymanız gerekiyor ama çok kaliteli ve sorunsuz ürünleri var.