ASUS+SS2=gümm müdür???

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
Paristanbul
10-02-2006, 03:19   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2005

Özellikle Avrupa'da, Skystar 2 Dijital uydu kartlarının bazı ASUS anakartları yaktığı yönünde bazı yerlerde yazılar okudum,ifadeler gördüm.Bunlara pek inanmak istemesem de dogrulugunu sorgulamak istedim.Bende de bulunan ASUS P4P800 sebebiyle risk satın almak değil Dijital TV kartı satın almak istiyorum.Sistemimi kaybetmeyi göze alamam.
Peki ya siz hangi Dijital TV kartını tavsiye edersiniz.
Cevap veren bilgili ve duyarlı arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Son Düzenleme: Paristanbul ~ 10 Şubat 2006 03:20
CHIP Test Merkezi
12-02-2006, 15:05   |  #2  
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
62 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2005

Merhaba INCA dijital TV kartını tavsiye ederim bende evde kullanıyorum şu ana kadar bir sorun çıkarmadı. Kartta bir sorun olursada türk üretici olduğu için teknik servis açısından da iyi.

Paristanbul
16-02-2006, 02:29   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2005

Teşekkür ederim ancak INCA dijital TV kartı, SS2 nin desteklediği Progdvb veya theatre programlarını desteklemiyor sanırım. Chip aylar once dijital TV kartları konusunda bir bolum acmıs ve "PROGDVB" destekli uydu kartlarını onermişti(().EE şimdi gördüğüm kadarıyla siz de chip test merkezi'ndensiniz yoksa bu sure zarfında degisen gelişmeler mi oldu,bizi bilgilendirirseniz seviniriz.

Uydu yayınlarını profesyonel ve sürekli güncel bir programla sorunsuz bir şekilde indirmek çok önemli.Ancak SS2 nin kısa devre koruması beni ürkütüyor. Sonuçta ayak altında sayılabilecek durumda bir kablo olacak evin içinde, bugun olmazsa yarın basına birsey gelebilir.Bu riskle de yasanmaz degil mi.Avermedia'nın kartı farklı çıkış secenekleri sundugundan ve Alman oldugundan ilgimi çekiyor ama onda da 181 kanal gibi bir sey yazıyor ve forumlarda da adı onerilen olarak çok geçmiyor.

off iyice aklım karıştı,aynı durumu Dolby dijital ses hoparlor sistemlerinde de yasıyorum ve satın alımlarım ile ilgili ertelemelerim nereye kadar surecek belirsiz. :(

Son Düzenleme: Paristanbul ~ 16 Şubat 2006 02:31