arkadaşlar benim ati hd 3870 fan çok ses yapıyor,ayrıca soğutma sistemi hiçte iyi değil yeni bir soğutucu alma niyetim var nedersiniz bildiğiniz uyumlu ve güçlü bir soğutucu varsa yazın,alırsam faydasını görebilirmiyim.bu nasıl mesela http://www.netsiparis.com/detay.asp?tablo=1683&kod=16831307091
ati 3870 fanı değiştirsem nasıl olur?
Eğer ki sadece ses değilde performansınında artmasını istiyorsan 3870'i elinden çıkartıp 4870 IceQ 1gb almanı öneririm hem sesten kurtulur hemde çok daha iyi performans alırsın,
Yok kartın performansından memnunum sadece sesi keseyim yeter dersen o zaman bu soğutucuyu öneririm,
Yanına birde Akasa bellek soğutucularından alabilirsin,
Bu ikili ile kartın hem daha soğuk hemde daha sessiz olur.
Garantinin iptal olacağınıda unutma bu arada
gerçekten var mı böyle bir şey?
YasinCGarantinin iptal olacağınıda unutma bu
yok şaka yaptım bir dene istersen hiç mi dikkat etmediniz fanı tutan vidanın üstünde küçük bir çok hassas etiket var sen vidayı sökmeyi bırak sökmeye kalkışsan bile yırtılıyor istersen geri tak kendi fanını ama garantiye gönderdiğinde çakıyorlar bazılarında hemen arka tarafta bazılarında ise karla fanın arasında duruyor yani bazıları gözle görülür yerde bazıları ise anca söktükten sonra belli oluyor tecrübe konuşuyor burda :)))
e-eyupgerçekten var mı böyle bir şey?bazı etiketler bunun gibi vida üzerine yapıştırılmıyor iç tarafta oluyor yırtılınca geri dönüşü yokSon Düzenleme: YasinC ~ 31 Mayıs 2009 18:55
ahmet79Eğer ki sadece ses değilde performansınında artmasını istiyorsan 3870'i elinden çıkartıp 4870 IceQ 1gb almanı öneririm hem sesten kurtulur hemde çok daha iyi performans alırsın,kartın performansından memnunum ama bu fan olayını halledebilirsem daha güzel olacak ama arkadaşların dediği gibi garanti dışı kalıyorsa ozaman da ayrı sıkıntı.garantisi bitene kadar beklicez artık
Yok kartın performansından memnunum sadece sesi keseyim yeter dersen o zaman bu soğutucuyu öneririm,Yanına birde Akasa bellek soğutucularından alabilirsin,
Bu ikili ile kartın hem daha soğuk hemde daha sessiz olur.
Garantisi bitene kadar zaten o kart giriş seviyesine düşer :))))