Merhaba arkadaşlar.Ati 4850 alacağım ancak birçok marka var bilindigi gibi.Ben sapphire almayı düşünüyorum ama bundan baska gecuba, his, powercolor gibi birçok varka var.Sapphire in nesi iyide onu tercih ediyoruz.gecuba ucuz ama sapphire den farklılıkları neler.sogutucusu mu veya baska birşeymi bu fiyat farkına neden oluyor.
Ati 4850 Markalarının Farkları
ben şuan hd4850 alcakların gecube markasını tercih etmelerini tavsiye ediyorum.ayrıca sapphire de olabilir...
referans tasarım kartlar arasında fark yok hepsi aynı hızda ve kalitede ayrıcı tek fark kutu içriği bu ayın sonundan itibaren firmaların kendi çözümleri piyaada olacak bunlar fark ediyor kendi aralarında kullanılan bellek miktarı gibi soğutucu gibi fabrika çıkışlı overclocklu gibi
Sapphire yi tavsiye etmiyorum. Aşırı yüklenmelerde aşırı ısınıp oyundan veya uygulamadan atması var, HIS veya POWERCOLOR'in bu markaları güzel...
SAPPHIRE kullanıcısı olarak kaliteden şaşma derim.
predator1982Sapphire yi tavsiye etmiyorum. Aşırı yüklenmelerde aşırı ısınıp oyundan veya uygulamadan atması var, HIS veya POWERCOLOR'in bu markaları güzel...Hiç de bile ben hd3650 yle 2 saat crysis oynadım 48 derece
boştayken 40 derecede çalışıyor daha ne olsun
Five-TechHiç de bile ben hd3650 yle 2 saat crysis oynadım 48 dereceSaphire tavsiye edenlerin şu linke bakmalarını tavsiye ediyorum arkadaşlar..
boştayken 40 derecede çalışıyor daha ne olsun
Bende uzun süre ATI ise Saphire alınır demiştim ancak çok ısınan 4800 serisi ekran kartlarında çok başarısız,
ben HIS tavsiye ediyorum yada saphire alıp bu soğutucula kullanmayı.Son Düzenleme: Diablotical ~ 26 Temmuz 2008 16:07
http://www.pclabs.gen.tr/2008/07 ... 0-toxic-incelemesi/
saphire yaptı gene yapacağını arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun.
3870 modellerinde kullanılan soğutucuyu 4850 modeline taşıyan saphire başarısız bir soğutmayla el yakan bir kart sürmüştü piyasaya 91 derecelere çıkan kart gerçekten el yakıyordu ancak toxic modeliyle olayı bitirmiş görünüyor.