arkadaslar ben bu driveri bi türlü yükleyemiyorum ya belli bi asamadan sonra makina rest atıyor tüm atiyle ilgili dosyaları kaldırdım yani ekle/kaldırdan c'den de sildim fakat yine aynı kafayı yicem ya daha önceleri problem olmuyordu driverlerda bu niye böle oldu anlamadım cogu arkadas aynı proble karsılasmıs lar ve benim yaptıklarımı yapmuıslar yüklenmiş ama bende olmuyor daha nerden silicem ben bunu format atayım illa(lafın gelişi sölüyom) lütfen acil yardımm.............
ekran kartım
VTX 4780 512MB DDR5 256 BİT <
ATİ 9.11 driverini yükleyemiyorum??yardımmm
neden özellikle 9.11 driverını istiyorsun? Onun yerine daha güncellerini denesen?
bir an kendi ati'min driverına göre düşündüm. 9.11 çok eski geldi :) Ati Mobility Modder programını denediniz mi? Belki o şekilde kurabilirsiniz
Nasıl sorun yaşıyorsunuz anlamıyorum!9.11 in bi getirisi yok ki! niye kurarsınız hiçbir yenilik yok flash player ın beta sürümü için için hd video hızlandırıcı desteği oda 4800 serisi için yani bir beta sürüm için gereksiz ve arıza kapısından baş ağrısından başka birşey değil.
Ati Mobility Modder yazın google'a oradan bulursunuz programı. İlk başta driver dosyaları C'ye çıkarılıyor ve sonra kurulum başlıyor ya. Bırakın dosyaları çıkarsın C'ye ancak kurulumu yapmadan çıkın. MM programını açın browse seçeneği ile dosyaların çıkarıldığı yeri gösterin (C:\Ati\Support\Driver) Modify dedikten sonra kurulumu yapacaktır. Kesin olur demiyorum ama denemekte fayda var. Bu işlemi yapmadan önce yine aynı şekilde ati ile ilgili dosyaları silerseniz daha iyi olur<
https://www.chip.com.tr/forum/ati ... nu_t139172_wp3.html .. Çözüm yolu burada..