ATI 9,1 çıkmışta bende HD 4550 512 kart var bu 9,1 ne işe yarar benim kullanabileceğim bişeymi? ne işime yarar??
ATI Catalyst 9.1 Çıkmış DA?
Fazla işe yaramaz sadece sürücüyü güncellemiş olursun.
Ismail27FazlaGüncellik şart ancak yüklediğin sürüm ona yakın bi sürümse ve fazla gereksinim istemeyen oyunlar vs. yüklersen indirmen şart değil...işe yaramaz
sadecesürücüyü güncellemiş
olursun.
?]
güncellememi sağlıyacak yani sadece? bende bişi sandım yav:) öle bi anlatılıo ki sitelerde ati 9,1 geldi yok şöle yok böle...:)
erkanexogüncellememi sağlıyacak yani sadece? bende bişi sandım yav:) öle bi anlatılıo ki sitelerde ati 9,1 geldi yok şöle yok böle...:)Yok öle abartsınlar boşver:D:D
Çizimciler felan onları ilgilendiriyo o heralde...
Bence yüklemelisin :) Vista eskiden oyun performansıma 5.2 veriyordu.Şimdi 5.3 :)
ya arkadaşlar bende ati rodeon 256 mb sürüm 6.14.. var
oyunlardahatta 18 wos haulinde bile oyunayamıyorum takıla takıla çok yavaş oynuyor şehir içinde şehirden çıktıktan sonra düzeliyor gırfiklerinçok olduğu yerlerde yapıyor sannırım ekran kartı muhtemelen çok rahat yetmesi lazım ama olmuyo acaba sürümden mi yapar güncelleştirmem mi gerek birdepc özellikleri
ıntel celeron 2.00 ghz
512 mb ram
ati rodeon 256 mb ekrankartı
ana kart asus p4s533-mx
bu oyunu rahat oynaması lazım değilmi acaba hangi özellikten dolayı yapar ilgilenirseniz sevinirim
Abiler tabiki güncellemelisiniz. Bu oyunlardaki performansı tartışmasız arttırır
Güncelleştirnelisin bence bendede hd4870 var cıktıı gün güncelleştirdim:)
9.1 sürümünü yüklemden önce pc dekı oyunlara benchmark olanlarında gta 4 v.s test edıp sonra 9.1 i yükledim pek bir fps artısı olmadı ama opengl desteklı oyunlar counter strike 1.6 gibi gözle gorulur bir performans artışı var
acaba nfs under graund 2 18 wos haulin winning eleve 9 gibi oyundarda performan artışı olurmu....
axaiacaba nfs under graund 2 18 wos haulin winning eleve 9 gibi oyundarda performan artışı olurmu....Bu karta göre değişir...