Windows 7 RTM odaklı hazırlanan bu yeni sürücülerle beraber gerçekleşen başlıca değişiklik ve geliştirmeler şöyle sıralanıyor:
Yeni sürücülerle beraber oyunlardaki iyileşme ise şu şekilde gerçekleşti:
Ati Catalyst 9.7 yayımlandı (windows 7)
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
887 mesaj
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
159 mesaj
atinin 9.5 sürümlü xp driverı yüzünden ekran kartım bozuldu resmen
atinin 9.5 sürümlü xp driverı yüzünden ekran kartım bozulduSürücüler yüzünden ekran kartının bozulduğunu ilk defa sizden duydum. Bir şey doğrudan suçlamak yerine önce hatanın kaynağını ve nasıl bir sorun olduğunu da yazın.Ben de sarı çizmeli mehmet ağa gibi istediğim yazılıma laf atayım, ne ala.....
9.7 ile Avivo Video encoding desteği gelmesi güzel. Bu sayede çok daha hızlı video dönüştürme yapabiliyorum GPU'nun gücü ile :)
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
887 mesaj
Arayüz benimde hoşuma gitmedi.
Yıllanmış Üye
111 mesaj
Sürücüler yüzünden ekran kartının bozulduğunu ilk defa sizden duydum. Bir şey doğrudan suçlamak yerine önce hatanın kaynağını ve nasıl bir sorun olduğunu da yazın.Ben de sarı çizmeli mehmet ağa gibi istediğim yazılıma laf atayım, ne ala.....
9.7 ile Avivo Video encoding desteği gelmesi güzel. Bu sayede çok daha hızlı video dönüştürme yapabiliyorum GPU'nun gücü ile :)
recepp bey goruyslerınıze katılıyorum ama burda bır yanlıs var brıncısı bu arkadas anlatmak ıstedıgını anlatamamıs demıskı ekran kartımı bozdu resmen resmen ın altını cızmek ıstıyorum o resmen kelımesının altında oyunlarda performans dusuklugunun oldugunu kastetmıs bana gore
Yıllanmış Üye
249 mesaj
watana millete hayırlı uğurlu olsun emeğe say gı hehe:)))))))))